Vaginální kvasinková infekce - nejlepší a nejrychlejší léčka
Od:anonymniholka19odpovědí:4změna:
Dobrý den, dámy, mám otázku. Píšu jako anonym protože tohle téma je pro mě hodně blbé rozebírat, dokonce i s doktorkou nebo kamarádkou, v tomto ohledu jsem hrozně stydlivá. Mám poslední dobou (cca od té doby, co mám nového přítele ze kterým mám víc sex než dříve) intimní problémy. Strašně mě pálí/štípe/i svědí mezi nohama.I uvnitř když čůram. Začnu to cítit třeba až po druhém sexu, ale pak to štípe i později. Myslela jsem si, že když budu bez sexu, zlepší se to. Nyní když jsem měla menstruaci tak jsem neměla sex pět dní a za celou tu dobu se to furt nezlepšilo. Neustále mě to i tak divně pálí/štípe, okolo pochvy, jak kdybych se pořezala, což se ale nestalo. Dle teto stránky, nebo i jiných článku (( dost jsem o tom cetla) docela odpovída, že bych mohla mít kvasinkovou infekci. zdravi.euro.cz/... Je mi 19 let a chtěla bych se toho co nejrychleji zbavit, poradíte prosím co je na tyto problémy nejúčinnější? Zde ,,lék,, o kterém uvažuji, že si ho koupím. --> gigalekarna.cz/... Případně prosím o jiné rady, tipy na nějakou léčbu. K paní doktorce s tím opravdu nechci, zatím, když se to dá řešit jinak,a když a mnoho žen to tak vyřeší a zvládnou to. Děkuji a prosím o rady. A N O N Y M )
2. cca od té doby, co mám nového přítele ze kterým mám víc sex než dříve, mam intimní problémy = darmo sa budete liecit, ked vas opat nakazi a moze to byt aj nieco horsie, ako kvasinky = len lekar vie spravit testy a liecit vas oboch
3. pokial priatel nema len vas,tak ani jeho preliecenie nezaruci . ze nebude opatovny navrat infekcie / pohlavnej choroby
U tohoto druhu infekce je většinou nutné přeléčit antibiotiky oba partnery protože jinak se to bude furt přenášet tam a zpátky. Navic při neléčení hrozí i vleklé záněty močáku. Návštěvu doktora proto neodkládej.
Bohuzel jsou i takove situace, ze partner muze byt zdrav a nesnesete se. To se mi stalo. Na manzelovi kekari nic nenasli Po rozvodu v druhem manzelstvi bylo vse ok
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.