Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám na Vás všechny otázku. Nevíte jak bych mohla přemluvit rodiče? Chci si strašně moc koupit nějaké oblečení + plavky na léto na e-shopu Shein, ale rodiče mi to nechcout dovolit. Dá se tam platit pouze kartou, ale já ji nemám, a tak musím poprosit rodiče. Dokonce jsem jim i říkala že jim dám hotovost, ale pořád nic. Mamka říká, že nechce přijít o peníze na účtě, a já jí furt dokolečka říkám, že všechny holky z naší třídy tam nakupovaly, a je to bezpečné. O peníze tam nepřijde. Nevíte někdo jak ji mám přemluvit aby mi ty věci koupila? Kdyžtak předem děkuji.
-Hanka
Podívejme se na problém ještě z jiné strany. Zkusil jsem se na ten obchod SHEIN podívat. Vidím ale jen polskou nebo německou verzi, českou nějak ne (to se mi opravdu nelíbí).
V Německu/Rakousku a v Polsku Shein nabízí i placení po dodání, zřejmě ekvivalent dobírky - ale to jen v těchto státech.
Co se dá o této firmě zjistit? Čínský e-shop Shein raketově roste. Prodává levnou módu na jedno použití. Takže pěkné hadříky, které po jednom či třech použitích vyhodíš protože se to rozpadne. Možná se ti to zdá "cool", ale cool to skutečně není. Ve svém věku už bys mohla přemýšlet trochu ekologicky (tím neříkám že bys měla být další Gertou) a nechtít takové šmejdíkové hadříky. Já být tvými rodiči, tak bych asi nechtěl aby si dcera kupovala takové hadříky které budou fungovat pár hodin a koupil bych jí raději něco obyčejnějšího. Jestli jsi jinak hezká, nemusš na sebe upozorňovat takovýmto způsobem. A hledisko že když to mají kamošky tak že to musíš mít také, to spíše svědčí o nedostatku šedé kůry mozkové.
No a ještě trochu jinak - prý existuje facebooková (jestli teda víš co to je) skupina Shein CZ/SK, kde se s jejich hadříky obchoduje.
Rodiče chápu, ale dá se to udělat i tak, že si nastaví limit na placení kartou. Zaplatí a pak dají limit na nulu. Tak to dělám já.. Jo a na Shein už jsem taky nakupovala. Někdo tu píše, že je to jednorázový oblečení, ale s tím nesouhlasím.Mám od tam už pár věcí a kvalita dobrá. Mám i věci do domácnosti a taky ok.
Ale lepší je nakupovat dohromady s kámoškama. Čím víc nakoupíte, tak tím bude větší sleva příště.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.