Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozmrazit mraženou pizzu před pečením v troubě, nebo ne?

Od: lepicipaska odpovědí: 24 změna:

Dobrý den, mám rozmrazit mraženou pizzu před pečením v troubě, nebo jí mám do trouby vložit přímo z mrazničky? Díky

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkazxc
hodnocení

7x
Dát rovnou do trouby, ale na rošt, hlavně nedávat na plech.
lepicipaska

Dobrý den, děkuji za Váš komentář. V návodu píší také, že mám pizzu vložit na rošt. Osobně nejsem ale přesvědčený, zdali je to nutnou podmínkou, když jsem pizzu dnes zvládl připravit (ohřát) na plechu. Máte bohatší zkušenosti a porovnání s ohřevem pizzy na roštu vs. na plechu. Byl bych rád, kdybyste se s námi podělil o výsledky vašeho průzkumu. S pozdravem Lepicipaska.

jirkazxc
Plech se muže poškodit.
endoras
Cely život to dávám na plech a pořad ho mám. Už 20let. Jestli se zničí, tak asi za 100let.0
joudic*
endoras presne *vtip*, ten muj plech ma tak 60 let, jinak davam pecici papir uz nejaky cas, a jen proto, ze je mi lino to umyvat.. navic, jak asi musi vypadat trouba, kdyz nekdo dava pizzu na rost, to jde snad jen s pizzou primo z krabice, a pokud nekdo ji tu pizzu tak, jak je v krabici, tak bez komentare :-D Navic pizza se musi pect ne susit, ne nadarmo se prodava pizza kamen do trouby, plech neni kamen, ale taky staci.

smode2
hodnocení

3x
Osobně tedy na mražpizzu nikdy nedávám nic navíc -vylepšený recept je často horší než původní (to je v našich končinách kuchařská klasika - neustále se snažit o zlepšení :) ) takže rovnou z mrazáku. Jinak je samozřejmě nejepší čerstvá dovezená ;)
lepisipaska

Děkuji za Vaší odpověď. Výraz "mražpizza" je na můj vkus lehce pompézní, ale buďiž. Beru si vaší radu k srdci. S pozdravem lepicipaska

joudic*
vylepseny recept smele konkuruje pizzerii sbarro (ne v US), kterou mam nejradsi, to co je v krabici je pita chleba, nad kterym si nekdo ocistil ruce od strouhaneho 20% syra, beru ji jen jako prazdny korpus.
Rozmrazit mraženou pizzu před pečením v troubě, nebo ne?
smode2
Myslel jsem to spíš tak že většina lidí má kachní žaludek kde najíst se=nacpat se čímkoliv co zaplní břich. Necítí chuť, jen zda jsou plní/prázdní. A podle toho ty recepty taky vypadají :)

hodnocení

3x

Přímo z mrazničky ne. Vyndat z krabice a z igelitu. ;)

lepicipaska

Děkuji za Váš komentář. Tato informace je uvedena v návodu. Chtěl jsem se ale dozvědět, jak dlouho má být produkt mimo mrazničku (zdali se má ohřát na pokojovou teplotu či nikoli). Děkuji

dada*

ježíš to je otázka jak pro pomocný školy, připadá mi, že si tu hrají a lidi na to skočí a vysvětlují,d

joudic*
hodnocení

2x

ne, maximalne povolit a nechat 10-15min venku, a protoze na ni nic neni skoro, tak pri pridavani vasich dalsich ingredienci jako olivy, tam dejte zeleny platkovy madeland, je na pizzu nejlepsi, a to jsem vyzkousel vsechny mozne i trojnasobne drahe ;) madeland zustane velmi dlouho tekuty

lepicipaska

Dobrý den, děkuji za Váš vyčerpávající komentář. Mě naprosto vyčerpal. Bohužel jsem student nevalné kvality a cena pizzy v akci je pro mě maximální možnou útratou za veřeči. Nepotřebuji jí zdvojnásobit (né-li ztrojnásobit cenou nějakého předraženého mléčného produktu). I přesto Vám děkuji za radu. Jakmile získám titul/vyhraju ve sportce, budu vědět jaký sýr na pizzi přidat. :)

joudic*
tak proc kupujete pizzu za 60 jedno jidlo, kdyz za stejnou cenu mate kilo rejze nebo 4 pytle kolinek *nevi*, coz je zradla nejmin na tyden - 10dni
liska5

A výživově a energeticky to má asi jako tři rohlíky s plátkem salámu a sýra a s kouskem papriky, dvěma lžícemi kečupu a trochou provensálského koření, což dá dohromady ani ne poloviční cenu akční mražené pizzy..

Študý chudent žije na tom, co se navaří. Rýže, luštěniny, špagety...Pak nějaké to vajíčko nebo vařený kuřecí skelet.

id
hodnocení

1x

Já ještě neviděla mraženou pizzu v krabici, aby na ní nebyl návod.

lepicipaska

Dobrý den, děkuji za váš komentář. Návod na krabici byl, ale i po přečtení návodu nebylo zřetelné, zdali má být vstupní teplota pokrmu t0 stejná jako teplota skladování (u mého produktu konkrétně -18 oC.). Děkuji za Váš komentář který mě tedy moc neobohatil o nové informace, ale přesto nasral. Dík

liska5

Slušně hochu! *stop* Na Tvé sebeprezentační pseudointelektuální výlevy odpovídáme ve svém volném čase!

*smich* No, a mě zas pobavil. Ona rada "přečti si návod"...

hodnocení

1x

Mraženou pizzu vyndám na pečící papír, nerozmrazuji, předehřeju troubu na 200-220oC a peču, až je pizza růžová. Dávám s papírem na rošt nebo plech. Lepší je horkovzduch.

hodnocení

1x
Davam ji bezne na plech s pecicim papirem

lkjhg
hodnocení

0x

Nerozmrazovat, když ju romrazíte zdratí trochu chuti. Osobně preferuju si udělat vlastní pizzu, z vlastního těsta.

lepicipaska

Děkuji za Váš komentář. Beru si jej k srdci. Příště udělám pizzu domácí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]