Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytržený jazyk v botě

Od: skubanek® odpovědí: 3 změna:
Dobrý den , prosím o radu - při nazouvání jsem zjistila že mám u jedné boty vytržený jazyk- textilni látk. , jsou to polobotky modrošedé se stříbrným předkem , jakoby do šediva , zn.rieker. Mohl by jste mi někdo, poradit, jak to spravit- přilepit, přišít,nebo jak to doma spravím, děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Svěřil bych to ševci, chodit s němou botou je blbý...

hodnocení

2x

Dosud existují opravny obuvi, i když je jich už velmi málo. Dřív býval švec prťavec /tedy opravář, nikoliv výrobce nových bot/ v každé větší obci. Jazyk možná není vytržený, ale spíš vypáraný, povolily švy. A to šikovný prťavec během chvilky dobře opraví. Není to žádná velká práce ani velká vada a modrošedé polobotky se stříbrným předkem, jakoby do šediva, :-D budou klidně sloužit dál. Jaga.

liska5

Prtati znamená po staročesku šíti... .

.Á bé cé dé, kočka přede, kolik nítí do desíti. Prta prta šic, ať je kočka pryč!... A jazyk zpět na místě!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]