Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvetsit kalhoty

Od: kaila odpovědí: 6 změna:
Po roce jsem oblekla dziny, ale nejsou mi, pribrala jsem. Daji se nejak zvetsit? Staci jen o trosku, protoze na sebe je navleknu ale v pase jsou mi az moc uple.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

3x
Buď si pro protáhnete gumičku dirkou a zaháknete na knoflík v pase. Pak nutně nosit dlouhé triko. Jednodušší je zhubnout.
nbcx
A ještě jednodušší koupit větší kalhoty.

hodnocení

2x

Vzpomínám, dříve byl v každých kalhotách vzadu na rubu na rozvolnění nechaný klín látky, zadek se rozpárnul a ušil se nový šev. Bylo to u kalhot z konfekce i od švadlen. Také knoflík v pase se nechal popošít. Jenže to byly tesilky. U riflí není nic navíc, jsou obepnuté a knoflíkem také nelze pohybovat, je proražený přímo v látce.

Takže zbývá jedině přidat k zapínání gumičku. Hezké to není, ale když budete mít halenku navrch, vidět to nebude. Pokud jste boubelka, stejně by nebylo vhodné nosit trička do kalhot.

Další: koupit si nové rifle, větší. Budete se v nich lépe cítit. Ty těsné dejte buď do kontejneru na oblečení, nebo je schovejte někam dozadu do skříně, kdybyste náhodou zase zhubla. Dělala jsem to, ale z vlastní zkušenosti vím, že to je houby platné. Nezhubla jsem do původního oblečení UŽ NIKDY. Takže se to rok, dva, či tři někde povalovalo a čekalo na svou příležitost. A protože ta nikdy nepřišla, nakonec to stejně skončilo v tom kontejneru. *hi* Jaga.

fram
hodnocení

2x

Vložte džínovinový klín:

Podle typu postavy, buď jeden dozadu (vyklenuté pozadí), nebo dva po stranách (boky výraznější). Znamená to odpárat a nastavit pásek, nebo - máte-li vhodnou džínovinu - ušijte nový pásek vašeho rozměru. Pro prevenci dalšího přibírání vložte gumu. Pro nošení třiček pouze "navrch|" nemusí být džínovina, ale barvou a pevností podobný materiál - látka.

Vkládání pásku zpátku: 4 "díly", značky na kalhotech a pásku, pak přesně značka na značku... ...*uf*

Pro "flinky": Rostřihnout i neodpáraný pásek a klín/y vložit dlouhé, v pase je ukončit gumou.

hodnocení

1x

Jestli nejsi úplné strašidlo, zajdi k Aziatům a cca za 300kč si kup nové gatě. Nešaškuj s gumičkou nebo klínem! *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]