Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit jizev

Od: radiant odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, máte zkušenosti jak se zbavit jizev? Mám je na čele X let - jsou to tyto: google.com/...

Uvažuju o laserové operaci, ale nevím zda to za ty prachy bude činné. Také jsem našel toto:

drmax.cz/...

ale trochu se bojím toho silikonu... neni to jenom na "efekt"?

V současnotti bezúspěšně používám actimaris (kterej je ale na čerstvé) a aktivní vodík. Vůbec to s tim nepohlo.

Děkuji za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý večer, mamince pomohlo mazání obyčejným sádlem.

radiant
hodnocení

to jako fakt? No já ti nevím...

Mě na jizvy také nejlépe pomáhalo sádlo. Ale na jizvy,na klasické.
joudic*
no ale na cerstvejsi, ne x let stare

Sádlo pomáhá na hojení jizev po operaci. Na staré jizvy už žádný vliv nemá.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, dle obrázku, na který odkazujete na Google, nejde o jizvy “rezne” (na které pomáhá sádlo), ale o jizvy po akné. Tam Vám sádlo nepomůže a jistě jste rad, ze už nemáte mastnou pleť a akné. Zákrok laserem by mohl pomoci asi jako jediné zlepšující řešení. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]