Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechci v létě nosit kraťase

Od: matej88 odpovědí: 24 změna:
Ahoj,
Mám takový problém, který mě už tíži hodně dlouho. Nechci nosit v létě kraťasy a krátký rukáv. Protože mám hodně hubený nohy, a vypadám v tom hrozně. Bojím se, že se na mě budou lidi v MHD nebo venku divně dívat. Když je 30 stupňů tak si tričko vezmu ale kraťasy ne. Snažím se teď hodně posilovat nohy ale hlavně lýtka mám extrémně hubené je to geneticky daný. Stehna mam jakžtakž dobrý ale ty lýtka mě štvou. Co byste mi poradili? Díky Matěj

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

18x

Nedělejte si starosti s tím, co si o vás myslí ostatní. Ti mají stejně plnou hlavu toho, co si o nich myslíte vy a jiní lidé.

11.05.22 08:30

*zdravi*

hodnocení

14x

Tak nenos žádný kraťasy a pořiď si normální lehké ( třeba plátěné) letní kalhoty. A i s nimi můžeš nosit letní trika s krátkým rukávem,...

ben®
hodnocení

10x
Dobrý den, nosit v létě kratase není povinnost, není to nařízené zákonem a nehrozí za jejich nenoseni postih, tak buďte bez obav a noste dlouhé platene kalhoty. Zdravím!

hodnocení

9x

Lidé v MHD se spíš budou divně dívat, až se budeš ve 30 stupních pařit a smrdět v riflích.

hodnocení

4x

Jednoduchá rada : Nenos to!

hodnocení

3x

Tak místo cestování v MHD kde na Tebe stejně níkdo čumět nebude (protože každý má svých starostí dost), posiluj ta svoje lýtka pěší chůzí, nebo jízdou na kole.

hodnocení

3x

V některých zaměstnáních se ani v nejparnějším létě do práce v kraťasech nesmí. Plátěné kalhoty nosí v létě mnoho mužů.

jenda22
hodnocení

3x

Tak je nenoste. Co asi čekáte za radu? Kdyby to bylo tak snadné, tak spousta lidí nebude cvičit celý život.

hodnocení

3x

Zdravím. Myslím, že se bojíte úplně zbytečně. Lidi by se na Vás možná divně dívali, kdybyste si oblékl např.skotskou sukni, ale Vaše hubená lýtka nikoho nezajímají. Lidé mají svých starostí dost, věřte tomu. Oblékejte se tak jak chcete a v čem se cítíte pohodlně v parných dnech Vy. Jde o Vaše pohodlí a co si myslí druzí Vám může být opravdu jedno. Nikdo není dokonalý..

jp
hodnocení

3x

Nos tříčtvrtáky, kalhoty pod kolena.

pb®
hodnocení

1x
Dospělý muž by dokonce dle etikety nosit kraťasy ve městě neměl. Tak zvolte lněné kalhoty a košili. Dlouhé kaloty ani v létě nevadí, pokud je zvolen vhodný materiál. Nevhodný je denim, manšestr, takto oblečený člověk vypadá v létě fakt divně. I když pořád se najde velké procento exotů, pro které jsou džíny v 30+ ideální oděv.
tomaso
A v městysu se mohou dle etikety nosit? Na vesnici take povoleno? :-D

Na vesnici se nosí roztrhané montérky aby to větralo *smich*

hodnocení

1x

Tak moment, moment - koukej nosit kraťasy a hotovo!

doplněno 09.05.22 21:17:

Teda kraťase.

joudic*
hodnocení

1x
tak nenos, dyt tady je leto jak na sibiri, minuly rok jsem mel tricko doslova 4x (Cechy) a kratasy ani jednou

runner2
hodnocení

1x
Ja mam z behani take hodne hubene nohy, nejak me nenapadlo, ze bych se mel stydet. Ve vedru si kalhoty ani predstavit neumim. Zkus kratasy s uzsimi nohavicemi, aby ten rozdil nebyl tak markantni. Jinak to opravdu neres lidem je to jedno a parit se ve vedru v kalhotech nechces, to bych se podivoval a litoval dotycneho vic.

jaj*
hodnocení

0x
Nabízím svoje vyžraný nohy, zdarma

hodnocení

0x
Někteří lidé je nechtějí nosit, tak je nenosí.

hodnocení

0x

Taky ze začátku trochu s tímhle bojuju (u mě spíš jen ruce). Ale nakonec si zvyknu. Někdy si taky připadám divně, ale co už, nejsem jediný takový.

Ruce v kraťasech musejí vypadat fakt divně...

No jo, myšleno to bylo tak, že mám hubený ruce, tak s krátkým rukávem asi nevypadám nejlíp. Nohy v kraťasech jsou u mě celkem ok.

hodnocení

0x
Naprosto zbytečné obavy, je to jen vaše představa, že někoho nějak víc budou zajímat chlapské nohy. Nicméně vyzkoušejte si obléct třičtvrťáky. Jsou výrazně příjemnější oproti gatím a zároveň zakryjí větší části noh - ty lýtka pak tolik opticky nevyniknou.

alenakarasek
hodnocení

0x
Každýmu jsi úplně fuk. Já když někoho takovýho potkám, jako ty, tak mu nevěnuju ani myšlenku, natož pozornost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]