Dobry den, je mi 15 let a nerostou mi prsa. Ostatnim kamaradkam v mem veku uz asi dva roky a mne porad ne...jsem uplne plocha. Myslite, ze mi jeste vyrostou? (Jsem docela mala - merim 155cm a 50kg)
Když nejde o život, nejde o nic. Daleko důležitější než velká prsa je mozek, tedy, co máš v hlavě. Jsi malé a drobné postavy, proto ani Tvé vnady nebudou ohromné. Navíc velká a těžká prsa jsou pro ženy značnou zátěží. Klesají, potí se pokožka pod nimi, mají i vliv na kulacení zad, hrbení se. Prohlédni si svou mamku, vlivem dědičnosti budeš vypadat v dospělosti zhruba stejně jako ona.
Navíc muži mají také různý vkus. Někdo preferuje bujné vnady, jiný spíš klukovský typ. To uvidíš sama. Není proč se trápit, prostě, jaká narosteš, taková budeš. Hlavně mít dobrou náladu a srovnané myšlenky. Jaga.
V 15 letech není vývoj člověka zdaleka ukončen. Právě to, že jsi malá nasvědčuje tomu, že se vyvíjíš pomalu /ale jistě/, to nejdůležitější tě teprve čeká. Někdo vyroste třeba až v 18, či ve 20. Nic není jistého.
Dobrý den, určitě ještě porostou, ale důležitější než jejich velikost je, aby byla zdravá. Netrapte se tím a vyčkejte (alespoň se mate na co těšit). Zdravím!
No, pokud jsi ÚPLNĚ plochá, tak to v pořádku není. Náznak růstu ("lentilky pod kobercem") by tam měl být. Ale předpokládám, že absence jakéhokoliv náznaku prsou by si na patnáctileté prohlídce všimla dětská lékařka, takže pokud velikost prsou nepřekvapila ji, nemusí trápit ani Tebe
Asi opožděné dospívání + třeba nevyvážená strava. To vše se dohoní. Stává se, že v 15 dítě vypadá spíše na 12. Takový člověk bývá i v pozdějším věku stále mladý nebo vypadající o dost mladší.
Jen, vzpomněl jsem na vtip, snad se neurazíš, je to vážně z legrace (snad nebudu smazán )
"Ptá se manželka svého muže: Co mám dělat abych měla větší prsa? Manžel odpoví, zkus je utírat toaletním papírem.. A proč proboha? Mno.. podívej se na svůj zadek jak to pomáhá....” )
15 je jeste malo, kor kdyz jste drobna, my taky meli ve tride holku ktera mela v 11 trojky, ale vetsine se to klubalo v prubehu stredni skoly. Jinak jak tady vzdycky pisu, mam rad malinke i temer zadne, vsechno je lepsi nez "dudy" a vy jste i presne muj typ, mala drobna divka, kterou muzu chranit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.