Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sirup na dobrou noc

Od: derja odpovědí: 7 změna:
Dobry den, v manufakture jsem videla jeden sirup a chtela bych ho koupit mamince ke dni matek. Kromě bylinek na spaní je v něm obsaženo i malé procento konopí. Zezadu na obalu je napsáno, že ho nemají konzumovat osoby pod 18 let. Myslíte, že mi ho v obchodě prodají, když ještě nejsem plnoletá? Nebo ho radši nekupovat? (Že by mohl být návykový?)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já myslím, že by s tím neměl být problém. Jsou to jenom obyčejné kapky jakožto doplněk stravy a ten obsah konopí a alkoholu v jedné malé lahvičce bude natolik bezvýznamný, že dělat kvůli tomu nějaké drahoty kvůli věku by ani nemělo smysl. Prodavačka bude ráda, že prodala :)

Je toho 1/4 litru a 9,5% alkoholu. Z toho se dítě opije.

liska5

To je mamince ke dni matek. Musíme jí věřit...

hodnocení

0x

Tak je tam asi i alkohol, tak asi ne. Záleží na prodavači. Pokud ho /jí/ ukecáte, že to máte jako dárek ke dni matek, mohl by si dát říct. Jsme jenom lidi.

liska5
hodnocení

0x

Je to milý dárek, ale je to maličké. Množství hrnku čtvrtlitráčku. Dá si 5 stopeček a má vypito. Konopí ani tak ne, to jsou mizivé dávky, ale má to alkohol. Sice míň než víno, ale má.

joudic*
hodnocení

0x
z toho konopi je tam mizive az stopove mnozstvi, takove, aby ho mohli napsat do slozeni a zminit v marketingu... je to nyni vetsinou jen moderni zaklinadlo u veci z lekarny. Sam jsem vykouril za zivot urcite uz plny pickup travy a sklinku cbd, ktere nema zadne znatelne ucinky.. a do postele vas vic dostanou 1-2 dvanactky nebo jedna 16tka.. Dvanact, to je pohoda *vtip* samozrejme mluvim o pivech ;) Dvoudecka tezsiho cerveneho je ale urcite vhodnejsi pro starsi osobu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]