Mamince určitě, komu jinému! Jako vedoucí lyžařského výcviku jsem zažila, že dívka se svěřila první mně na horské chatě. Tak jsem jí poskytla nejen vložky, ale vysvětlila, o co jde a udělila i rady do života.
Mamka to zanedbala. Měla Tě na to připravit už dřív, vysvětlit, popovídat si s Tebou, jako každá správná máma. Proč to neudělala, nevím. Takhle jí to řekni sama. Budeš potřebovat vložky, případně menstruační kalhotky. Stejně by to mamka zjistila, když ne jinak, tak z Tvého prádla určitě. Jaga.
Ahoj. Nemusíš se stydět, vždyť mamka je také ženská a ví oč jde. Klidně to řekni jen jí. Bude i ráda, že k ní máš důvěru a že ví, že u Tebe došlo k této změně.
Dobrý den, zda se, ze víte, o co se jedna. Tak také víte, ze je to záležitost normální a není důvod se stydět. Ano, “nevytrubovat” to každému, ale mamce to reknete (stejně to pozná). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.