Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První menstruace

Od: barborka odpovědí: 5 změna:
Ahoj
Je mi 12 a včera jsem dostala první menstruaci
Měla bych to říct rodičům já se totiž strašně stydím
Barča

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Mamince určitě, komu jinému! Jako vedoucí lyžařského výcviku jsem zažila, že dívka se svěřila první mně na horské chatě. Tak jsem jí poskytla nejen vložky, ale vysvětlila, o co jde a udělila i rady do života.

hodnocení

3x

Mamka to zanedbala. Měla Tě na to připravit už dřív, vysvětlit, popovídat si s Tebou, jako každá správná máma. Proč to neudělala, nevím. Takhle jí to řekni sama. Budeš potřebovat vložky, případně menstruační kalhotky. Stejně by to mamka zjistila, když ne jinak, tak z Tvého prádla určitě. Jaga.

hodnocení

1x

Určitě bys to měla probrat alespoň s maminkou. Poradí Ti co a jak v těchto dnech dělat či nedělat.

Moje dcera je stejně stará, taky se stydí a nakonec jsme to spolu taky řešili. Tak se neboj a určitě si o tom s mamkou promluv.

hodnocení

1x

Ahoj. Nemusíš se stydět, vždyť mamka je také ženská a ví oč jde. Klidně to řekni jen jí. Bude i ráda, že k ní máš důvěru a že ví, že u Tebe došlo k této změně.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, zda se, ze víte, o co se jedna. Tak také víte, ze je to záležitost normální a není důvod se stydět. Ano, “nevytrubovat” to každému, ale mamce to reknete (stejně to pozná). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma první menstruace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]