Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžete mně někdo poradit s kočárkem?

Od: domina* odpovědí: 2 změna:

Ahoj.

Potřebovala bych radu. Mám dvouletou dceru a chtěla bych jí v zimě vozit v kočárku. Jenže ten náš je malý. Měli jsme baby point V3, toho jsme se rychle zbavili (asi v roce už se do něj nevlezla), tak jsme koupili baby welt riva. Jenže nemá nánožník a prodlužovací podnožník. Takže malá je v tom skrčená, deka padá na zem... prostě na pytel! Chtěla bych nějaký kočárek, s velkýma kolama, prostorný a opravdu vhodný pro dítě do čtyř let. Ale ne golfáč. S tím se po našich cestách daleko nedostanu. Bydlíme pod horama v Beskydech. Děkuju moc za radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarmik*
hodnocení

0x

Nejsem si jistý, jestli moje zkušenost bude pro Vás přínosná. My jsme měli celkem 4 kočárky, některé i dost drahé, a nakonec se ukázal jako nejoblíbenější a nejpoužívanější jeden úplně obyčejný model, který manželka náhodou vyhrála někde na vánočním trhu. Dítku je teď 3,5 roku, a když byl nemocný, tak jsem ho ještě s tim vozil, aby se neulítal, a dostal se na chvilku na vzduch. Jak ale říkám, nevím tyhle nánožníky, podnožníky atd., co přesně by Vám vyhovovalo.

http://jdem.cz/cez82

hella*
hodnocení

0x

Dobrý den,

mám tu nejlepší zkušenost se sporťákem MIKADO - přehazovací rukojeť, polohovací zádíčka, nánožník, nafukovací velká kola (můžete si vybrat i obyčejná) atd., ale je pravda, že jsem nikdy nemusela drandit po kopcích a všechny tři moje děti byly v kočárku nejdéle do svých 1,5- 2 let, takže nevím, jak se s ním bude jezdit při větší hmotnosti dítěte, protože kočárek sám o sobě něco váží. Nicméně jsem velmi oceňovala vnitřní velikost, výbornou stabilitu a dobrou cenu.

dokola.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]