Zdravím a mám tady problém, který je z velké části jen v mé hlavě. Nemám hezká prsa. Vím, že je ve světě plno jiných problémů a tohle je docela kravina. Ale jsem mladá a celý sexuální život mám před sebou. Mám strach, co na to řekne nějaký kluk, až mě uvidí. Pro představu- mám spíše malá prsa s velkými dvorci. Prsa mi prakticky "končí" těmi dvorci. Prostě to vypadá zvláštně a já se stydím. Přemýšlím o plastice, abych se pak cítila lépe. Hrozně mi to ničí sebevědomí a když k něčemu párkrát došlo, nedokázala jsem si sundat podrpsenku. Máte to tak nějaká taky? A byl problém s partnery?
Na prsa jsem odborník. Každému se líbí něco jiného, a třeba zrovna mě takto méně obyčejná prsa rajcují. To bys je chtěla mít nudná, jako každá druhá? Navíc podle popisu (ne, že by fotka nebyla lepší tuším, že ti prsa ještě dorostou a poměr pak bude přirozenější. Co úplně nesnáším, jsou prsa, která navštívil řezník. :-/
Pokud jsi opravdu hodně mladá, tak se ještě vše může změnit. Pokud už růst skončil, nemyslím si, že by partnerům šlo hlavně o hezká prsa. Nikdo není dokonalý. Partner se taky může strachovat co řekneš na to, že nemá svaly, má jizvu, nebo hodně ochlupení.
Hodně mužům se líbí malá prsa, takže svého obdivovatele si určitě najdeš. Ale to foto by to chtělo
Dobrý den. Také mám malinká prsa. Neřeším. Dříve jsem si ale naschvál poprvé před klukem nesvlekala nikdy tričko.. nebo jsem si nechávala minimálně podprsenku..ne vždy se to ovšem povedlo, protože kolikrát se nedá uhlídat,když to kluk sundá. Nikdy nikdo nebyl zaskočený,nikdy jsem necítila žádnou negativní reakci. Také bych brala i malinko jiná prsa, chvíli jsem přemýšlela nad plastikou, právě kvůli sobě a svému pocitu.. už dávno nad plastickou operaci nepřemýšlim . Nikomu to nikdy nevadilo a mě to také nevadí. Neřešte to. Plastiku ovšem nevymlouvam- záleží na Vašem pocitu. Nechte to ještě nějaký čas uzrat a uvidíte sama,zda Vás to bude trápit nadále..
higi
Já nemám ani tak malinká prsa, spíš jsou zvláštní těmi dvorci.
Tak to plastiku vůbec neřešte! Dvorce jsou dvorce.. koukněte se na nahé ženy a uvidíte,že zdaleka ne všechna jejich prsa se Vám budou zdát "hezká, normální"..a i přesto jsou hezká a normální. Pokud se Vám fakt zdá,že Vaše dvorce jsou "nepěkné, divné" ,pak vězte,že to není žádná pravda. Vaše prsa jsou nejlepší taková,jaká právě jsou (A to jsem je neviděla a přesto svému tvrzení věřím)
Úplně zbytečný stres. Pokud nějaký kluk bude řešit takovéhle detaily (o čemž pochybuji), tak si najdete jiného, kterému se budete líbit taková, jaká jste.
Pokud nosíš podprsenku, tak jsou velký dost. Já si svou první koupila až ve 23-24 letech. Do té doby nebylo co na co oblíkat.
Nikdy mi to nevadilo, líbila jsem se chlapům i tak. Nehledej problémy tam kde nejsou. Pokud už jsi s někým tak daleko, že si před ním sundáš kalhotky, tak mu malý prsa rozhodně vadit nebudou.
higi
Nemám až tak malá, spíš mi velkou část zakrývají dvorce.
Neuvádíte věk, ale předpokládám, že se jedná o dosud neukončený vývoj prsní bradavky. U některých dívek skutečně vypadá tak, že prakticky tvoří celý prs. Časem se to urovná, není třeba žádný chirurgický zákrok.
Osobně si myslím, že se není zač stydět a nemusíte se bát negativní reakce ze strany partnera. Nevhodně zareagovat by mohl tak leda nevyzrálý puberťák a předpokládám, že takového si za parnera nevyberete.
Předpokládám, že Vás trápí něco podobného čím se v začátcích kariéry pyšnila Faye Reagan. Jen u Vás to díky menším ňadrům vypadá tak, že prakticky celý prs tvoří bradavka. Mrkněte na fotku... mám pravdu?
Nesymetrická znamená jedno větší a jedno menší. To je časté a řeší se podprsenkou. Menší bývá na straně aktivnější ruky..
Vy máte možná trochu nestandartní. Nepíšete věk. Ale jedničky, co byly v pubertě, jsou za pár let dvojky nebo trojky. Od plastik se zase ustupuje. Chlapům to prý vadí víc, jak malá prsíčka.
Náhodou takové krásné silikony akorát do ruky, krásně držící tvar, přesto měkkuočké, ale neprotékaji mezi prsty, no prostě nic lepšího není.
liska5
Prý i nadnáší ve vodě. To se jako nemůžu utopit? Co musí být divné, až z té ženy bude stařenka. Všechno scvrklé, vyvěšené, jen ty špice budou pořád nalité/?/
vlastne bych vam doporucil chaturbate, ne abyste se ukazovala, ikdyz proc ne jednou dvakrat bez obliceje, abyste si zvysila sebevedomi, pokud vam je uz 18.. ale spis proto, jaka je tam vsehochut tel, tvaru, a zdaleka ne kazda je afrodita, a pritom je videt, ze jim to vubec nevadi, ze do kamery se na divaky treba z podsukne ceni nastvany rotvajler, ba naopak hrde ho vystavuji... pro me to zrovna neni, ale tech jejich treba 600 online divaku je jineho nazoru. Vzdycky se najde nekdo, pro koho je cokoli to prave orechove, a bude celou dobu prilepeny na monitoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.