Zdravím, Mám jednoho kamaráda, teď jsem ho tak rok a půl neviděla. Líbil se mi už předtím, je mezi náma určitá chemie ale vždycky jsem k němu měla určitý odstup, protože má velké charisma a ženské využívá jenom na jedno... Ačkoliv už se trochu zkrotil. Nicméně mám teď těžké období, za sebou rozvod, stěhování, řešení úrazu nohy a jiné. Taky jsem dlouho bez sexu a mám na to chuť a úplně s každým bych nešla a tady vím, že jsou aspoň nějaké sympatie. Jak mu napsat aby to pochopil a asi je lepší narovinu, že? Bez žádné omáčky...
Proč hned psát ? To už se dneska fakt nikdo nedokáže domluvit bez mailů, SMS a podobných nesmyslů? Prostě se sejděte a dejte mu své přání najevo osobně. Možná to nevíte, ale jde to dokonce i beze slov.
pth
Taky pravda, nemám problém mu to i říct i naznačit jinak. Stejně mu musím napsat abychom se sešli... Je pravda že se schůzkou asi problém mít nebude, takže to možná zkusím i bez těch slov... Děkuji
Až budete sedět na té schůzce. třeba u kafe, něžně mu položte ruku na tu jeho a řekněte třeba - máš tak hluboké oči -. Nebo - krásně voníš -. Jasně že jestli má jedno oko skleněné a smrdí, tak musíte něco jiného. Hodně štěstí a kdyby nechtěl, je tady dost mužů. /Já jsem zadán, tak nic. /
liska5
Charismatické skleněné oko... Tady se člověk nasměje...
pth
To mi zrovna přijde takové spíš romantické a na city, že si myslím že by se spíš leknul nějakých citů a nepochopil, že chci jen pomilovat.
Zdravím. Ano, nechoďte okolo horké kaše a řekněte mu rovnou co od něho chcete. Ušetříte si tak čas a případné zklamání z nedorozumění mezi vámi. Ale buďte připravená i na možnost odmítnutí z jeho strany. Může to mít jinak než Vy s tou přitažlivostí a chutí na sex s Vámi.
doplněno 03.05.22 14:08:
...abys mě zneužil...takto rozhodně neformulovat. Třeba - nechybí ti sex? Mně jo..Chceš se domluvit na setkání?
pth
Ano, toho odmítnutí se trochu bojím. Je pravda, že ten rok a půl zpátky to zkoušel on na mě, ale věděl že by to tehdy nevyšlo, takže ikdyž jsem u něj jednou spala a chtěla obejmout, tak mě obejmul a nic víc si nedovolil, protože věděl... Nicméně jak se to pise narovinu? Napsat "chtěla bych abys mě zneužil" asi není úplně zrovna šťastná formulace, ne?
Napište mu SMS, že na vás padnul splín a hledáte kamaráda, se kterým byste si mohla popovídat, a že ho zvete na večeři. Jakmile uvidí, že jste nadržená samice, tak už to nejspíš vezme rychlý spád, tomu se žádný chlap neubrání
Nechapem. Preco pisomne? Bude tam aj okruhla peciatka Uradu pre jarny suk?
Normalne mu zavolajte, pozvite ho k sebe domov na pozeranie filmu / veceru / vino. Potom uz len po nom vystartovat.
pth
Říkám, písemně to být nemusí... Ikdyz asi bych mu stejně musela napsat kdybych se s ním chtěla sejít. :D K sobě ho pozvat nemůžu není úplně kam... Jinak by to řešení bylo.
To je tezke a kazdy je jiny, nekdo rozepne rovnou zip a druhy se poleka a utece. A taky nekdo vleze na vsechno jako Saudek a druhy ma jen jeden typ a pres to nejede vlak. Odmitnuti bych se nebal, jemu to bude taky blbe pokud nebude chtit, a oba sdilite kus trapnosti rovnym dilem, takze cajk.
pth
Právě tady akorát přemýšlím no, jestli napsat/říct hned a rovnou nebo to nějak natáhnout... Těžko říct. Je pravda, že včera to bylo poprvé kdy jsme spolu byli sami a dokonce pak i poděkoval a říkal, že se mu nechce odejít ale musí...
joudic*
pokud vas dokonce navstevuje tak holt dotyky, ktere jdou trochu za hranu, znervoznujici jasne signalni dlouhe pohledy do oci
pth
Nenavštěvuje, byla to náhoda... Ale psal potom že doufá že se budeme potkávat i za jinych situací... Právě proto přemýšlím... Ale asi ho prostě někam pozvu a uvidí se.
Normálně mu sáhněte na banán. Jestli není opice, tak pochopí o co GO.
pth
Jo o tak by to šlo, ale to bych nechala až jako poslední možnost. Ale asi by to zabralo.
sirokko
Pokud je to normální a ješitnej chlap, je možné, že bude v první chvíli na rozpacích. ale jinak zaručuju, že pokud jste přijatelně přitažlivá ženská, že to zabere a navíc, máte ženy taky svá šovinistická práva.
siroko - Nevím jak dalece jsem ješitný, ale normální chlap asi budu (mám 2 dcery a 3 vnoučata) a měl jsem i pár milenek (jsem rozvedený). Kdyby po mně ale ženská vystartovala podobným způsobem, měla by asi jednou pro vždy smůlu. Ne u kažýdého to takhle funguje.
Dobrý den, nějakou formou mu sdělte (osobně nebo telefonicky či pís. zprávou), ze Vás svědi - měl by to pochopit a potom se rozhodne, zda přijde “podrbat”. Zdravím! doplněno 03.05.22 17:36: pth - tak mu sdělte: ”Kdybys chtěl, tak bys mě měl.”
pth
Ty jo. Tak to nevím, jestli se mi chce psát že mě svrbí jakkoliv je to pravda... To už mě nepadla nějaká lechtivá fotka nebo tak jako "motivace".
Hlavně nejednat jako nějaká iqoňka či protřelá d..ka. Nevím co je zač ten váš kamarád, ale některé muže by to mohlo naopak spolehlivě odradit. Žena by se měla chovat na úrovni (až při lahvince vína se pak může z lecčehos slevit).
Už jsem to tu kdysi někomu psala. Mě se můj kamarád zeptal " nechtěla by sis jen tak nezávazně za.ukat? " . Bylo to přímý, bez omáček a člověk hned věděl na čem je .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.