Nejste přihlášen/a.
Ahoj Miladko, ono ti nic jiného nezbyde, než vše probrat s maminkou. Nejsi první, ani poslední. Nepíšeš, jestli studuješ, nebo pracuješ a jak to máš s partnerem.
Už se stalo a čas nevrátíš. Jsou země, kde je takový věk matky normální...Dokud nevíš, co dál, tak se snaž zdravě jíst a neber žádné léky, nepij alkohol, nemáčej se ve vařicí vodě..Jde o to, aby miminko bylo zdravé! Zažila jsem několik takových studentek v této situaci. Dochodily většinou až do porodu. Byly zpočátku s děťátkem doma a kojily třeba půl roku. Ztratily rok studia. Říct se to musí. Prostě oznámíš strašný průšvih a že budeš potřebovat pomoc a rady. Je pravděpodobné, že na mateřskou půjde maminka. Ví to vůbec tvůj kluk, otec dítěte? Jak se k tomu staví? Tam zase jeho rodiče budou řešit výživné na děcko i Tebe. Možná nakonec jeho matka nastoupí na mateřskou.Někdy se té role ujme i babička. Neznáme vztahy v těch rodinách. Je taky možnost dát ho po porodu hned k adopci. Prostě nechat ho v porodnici. Budeš mít dlouhé měsíce na promyšlení, co a jak bude. Máš oba rodiče, nebo žiješ jen s matkou? Kolik máš sourozenců? Máš doma podmínky pro to žít tam s dítětem?
Také si myslím, že jde o trolling. Je to smutné, ale poslední dobou těchto lidí přibylo. Ale jsou to vlastně politováníhodní lidé, protože bavit se tím, že si dělám srandu z dobrých lidí, kteří své rady myslí vážně a upřímně, je ubohost.
Přemýšlím, co je na tom pro ně zábavného Zábavnost 0 z 10.
Dával bych jim IP ban, když by se z jejich IP objevovali víckrát podobného případy.
Je to i jistá zvídavost, jak na takové jedince reaguje okolí, že otěhotní v 16ti a mají názory jak malé děti, protože malými dětmi jsou.
Existuje bezplatná poradna a linka pomoci, tady:
hnutiprozivot.cz/...
tel. 800 108 000
Zavoláš tam nebo napíšeš, a pomůžou ti situaci zodpovědně řešit.
Nezlobte se, ale mám takový divný pocit, že si celá ta slavná Miládka dělá z vás všech jen legraci. Možná i srandu. Ptali jste se jí - zda má svého stálého partnera, zda má oba rodiče, či jen matku, kolik sourozenců, jaké jsou v rodině vztahy, zda má doma zázemí, zda studuje či co dělá.
Slečna 2.5. zadala dotaz, je to už 2 dny a vůbec se nenamáhá odpovědět, vysvětlit leccos dál. Prostě ticho po pěšině. Podle mě se hihňá za monitorem, jak se všichni starají a ona je v klidu. Myslím, že podobným tvorům nemá opravdu cenu radit. A to dostala 14 odpovědí, na které by mohla /měla/ reagovat. Jaga.
Ja si tiež myslím, že slečna sa hrá otázkou na internete.
Ak by to bola pravda, priebežne by komunikovala, a nie
dala otázku a čakala názory a reakcie...
dát si vtipný nick "miladkaboubel" a řešit vážnou věc...
To je jako napsat dotaz, nebaví mě život a dát si nick "hřbitovníkvitko16"
Může se jmenovat Boubelíková, nebo být baculatá a tak jí třeba tak říkají. Jak píše o 5. týdnu a píše dál, nevypadá to na výmysl. Maminka je samoživitelka se dvěma dcerami a onen přítel má na ni vztek. Asi tam velká láska není. Nejspíš to Miládka donosí a dá k adopci. Nebo její maminka půjde na MD a otec bude čtvrt století platit výživné a dítě zůstane v rodině.
ahoj
Děkuji za odpovědi ale asi jim to nedokážu říct
Skusila jsem to říct jedné mé (nejlepší) kamarádce a ta to rozhlásila mezi všemi holkama ze třídy
Mám jednu sestru (8) Mámu a táta unás nežije (naposledy jsem ho viděla když mi bylo 9let) a babičku
přítel o tom ví a taky mě pořádně seřval
Milada
To sis tedy vybrala! V 16 Tě už pořádně seřval, ve 20 Tě bude možná fackovat. Radši si snad nohu zlámat, než takového hulváta. A proč mu vlastně říkáš PŘÍTEL? Kdo na mě řve, nikdy bych ho přítelem nenazvala.
Proč Tě vlastně seřval? Proto, žes to řekla kamarádce, nebo proto, že jsi těhotná? To on se o to tedy nezasloužil? Protože jinak nevidím důvod řvát. A těhotné ženy by měly být v klidu a pohodě. Už je pozdě, ale právě tohoto jsi měla obejít velkým obloukem a ne s ním laškovat. Ale to už víš sama a už je pozdě. Vypadá to na další samoživitelku. Navíc bez vzdělání, bez peněz. Ale co naděláš? Můžeš si za to sama. Jaga.
Ještě píšeš - jak to říct RODIČŮM. A vzápětí na to, že otce jsi viděla naposledy před 6 lety. Proč tomu všemu nějak pořád nemohu uvěřit?
No tak to už jsi velká holka, když jsi těhotná, a jistě máš na to postavit se k tomu čelem Zajdi co nejdřív na místní orgán sociálně-právní ochrany dětí a sděl jim, že jsi v očekávání, aby ti pomohli a poradili, jak postupovat, abys mohla nabýt plnou svéprávnost ještě před dovršením 18. roku věku, jestli ani otec dítěte není zletilý, měl by postupovat stejně, naplánujte co nejdřív svatbu, domluv si přerušení studia, sežeňte nějaký byt, kde budete spolu bydlet, on ať si sežene dobrou a stabilní práci... no a je to
Pak už budeš dospělá a nikomu nemusíš nic říkat ani vysvětlovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.