Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo ví,jak na netradiční dorty

Od: cina odpovědí: 6 změna:

Chtěla bych poznatek,kdo se vyzná v netradičních dortech,takové,co u nich olizujeme u vitríny.Několikrát jsem viděla i zkusila v tzv. lepších cukrárnách např.rudo-hnědé dorty (z řepy a dark cokolády) s malinami nahoře mňam a vůbec mi nevadí,že jsou z červené řepy,naopak všude,vítám,že se sladí na polovinu,tzv.novodobá cukrařina a chutná mi to...

Co nejvíc mě zajímá jsou co nejtenší vrstvy,ale ty se nedělají z korpusu,ale z nějakých tenoučkých plástů,tak poraďte,prosím,čím více vrstev a lehké náplně,tím lepší.

V tradičních cukrárnách takové zákusky byly Dobeš,Pařížanka aj, nevzpomínám si ...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tenounké pláty se pečou na plechu, popř. i na pánvi, přesný tvar se následně vykrajuje podle dortové formy.

cina
hodnocení

...aha,tak proto, je to tak skvělé,čím víc pracnější,tím víc chutnější...tak to nevím,kouknu díky vám..

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, z více tenkých placek a krému lze vyrobit úžasný medovnik (více viz odkaz). Zdravím!
apetitonline.cz/...
doplněno 02.05.22 08:27: Nemáte zač. Na Google jsou i recepty na odlehčeny medovnik (a další varianty receptu na medovnik). Medovnik je luxusní dort.
cina
hodnocení

Na způsob medovníku to je,ale medovník nemyslím,ten je přeslazený pro mě...děkuji,kouknu na recept

jabraka*
hodnocení

0x

Staší sedívat na pořad ČT - peče celá země.

ceskatelevize.cz/...

JB

cina
hodnocení

...to je prostříhaný televizní program,nikoliv receptura,složitého dortu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]