Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych poznatek,kdo se vyzná v netradičních dortech,takové,co u nich olizujeme u vitríny.Několikrát jsem viděla i zkusila v tzv. lepších cukrárnách např.rudo-hnědé dorty (z řepy a dark cokolády) s malinami nahoře mňam a vůbec mi nevadí,že jsou z červené řepy,naopak všude,vítám,že se sladí na polovinu,tzv.novodobá cukrařina a chutná mi to...
Co nejvíc mě zajímá jsou co nejtenší vrstvy,ale ty se nedělají z korpusu,ale z nějakých tenoučkých plástů,tak poraďte,prosím,čím více vrstev a lehké náplně,tím lepší.
V tradičních cukrárnách takové zákusky byly Dobeš,Pařížanka aj, nevzpomínám si ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.