Nejste přihlášen/a.
7x
Test má cenu udělat první den vynechané menstruace. Který den cyklu byla nechráněná soulož? Třeba máte dávno po ovulaci a zbytečně panikaříte. Být vámi, žačnu si měřit bazální teplotu, podle té zjistíte, kdy proběhla ovulace (skokové zvýšení teploty o několik desetin stupně) i jestli se blíží menstruace (snížení teploty) nebo jestli se jedná o těhotenství (zvýšená bazální teplota 16dní po sobě).
Riziková je hlavně druhá přerušovaná soulož, pokud u partnera došlo k ejakulaci a nebyl se vymočit a umýt, zůstane sperma v močové trubici a při další byť přerušované souloži se dostane přesně tam, kam příroda zamýšlela.
0x
Já myslím, že lidé provozující přerušovanou soulož by měli mít alespoň nějaké základní znalosti týkající se menstruačního cyklu a možnostech početí a žena by měla vědět, kdy u ní probíhá ovulace - divím se, že někdo, kdo nestojí o početí, zvolí takto poměrně nespolehlivou ochranu proti početí, pokud uvedené neví a nezná. Vždyť důsledek selhání takové metody je poměrně dost fatální (řešit nechtěné těhotenství podle mě není žádná banalita) ![]()
Citlivější testy, tzn. 10 mlU/ml, už mohou ukázat případné těhotenství 10 dnů po nechráněném pohlavním styku.
Jinak odpověď viz pb.
0x
možná je to o špatném výběru velikosti nebo natahování s dlouhými nehty (a poškozením..) - já za 20 let neměl s kondomy problém
Nejste žádní puberťáci, ale z toho vašeho dotazu tak působíte. Několik let jste provozovali přerušovanou soulož a teprve teď se strachujete a ptáte se laiků na internetu, jestli po přerušované souloži můžete být těhotná a kdy si máte udělat test? Vážně? A že existuje nějaká ovulace, která hraje poměrně dost zásadní roli při početí, to víte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.