Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slavnostní líčení a účes v Českých Budějovicích?

Od: evee odpovědí: 2 změna:

Jsem y Českých Budějovic, a maturuji. Nějaké šaty z věnečku ve skříni mám, ale ve třídě holky řeší u koho si nechjí udělat společenský účes, a domluví si vyzážistku. Já nemám vlastní kadeřnici, ani se nelíčím. Tak jsem si řekla, že v ten jediný den, se chci taky proměnit :) Ale nevím kam se svěřit.

Nemáte někdo doporučení?

Děkuji :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Doporučení z vlastní zkušenosti nemám, neboť Budějovice jsou pro mě trošku z ruky, ohledně tohoto tématu. Ale známá párkrát využila služeb paní Klaudie Hussarové, make-up i účes. Je přímo v Budějovicích. A vždy byla spokojená. Jinak- Když to řeší holky ve třídě,tak se poptejte jich,určitě některé budou přímo z Budějovic a nebo z okolí a budou mít přehled. Třeba je ve městě škola,kde se holky učí na vizážistky (i holky z kosmetických oborů se zajímají celkem často o líčení) a mnohdy líčí za pár šprdlíků. Vždy je ale lepší líčení vyzkoušet nanečisto, ať pak nejste vykulená.

hodnocení

0x

Já také dost často využívám služeb holiček učenek. Jsou na Lidické vedle Kotvy a u Juvelu. V tom Juvelu je myslím více oborů a tak bych zkusil asi tam. Myslím si, že učenky se vyblbnouu / samozřejmě míněno v dobrám a pod dohledem mistrové/ ale já bych to risknul.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]