zdravim, stala se mi takova neprijemna vec. predevcirem kdyz jsme to delali s pritelem, tak jsem potom sla na zachod a po utreni byl toaletni papir od krve. rekla jsem si, ze to asi bylo jenom drsnejsim sexem a nedelala jsem z toho vedu. no vcera se stalo to samy, jenze to bylo mnohem vic krve. myslela jsem si, ze to bude menstruace, protoze jsem ji vcera mela dostat, jenze od te doby ani kapka. stava se to taky nekomu? je to normalni nebo to mam nejak resit?
Můj názor je, že byste měla zajít na gynekologické vyšetření. Možná máte na poševní sliznici nebo na děložním čípku nějaké změny, kdy se sliznice stává křehčí a při sexu dochází k poranění. Mohlo by to být závažné. Nechci Vás strašit, ale před mnoha lety jsem měla podobný problém po sexu a vyústilo to ve zjištění předrakovinného stavu tkáně a podstoupila jsem tenkrát kónizaci čípku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.