Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Puberťák nejí

Od: zuzann odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, mám 14-ti letého syna. Posledních půl roku se mi ale zdá, že jí opravdu málo. Ke snídani mu stačí jogurt, oběd často nedojí, odpoledne sní nějakou sušenku a večer si dá maso se salátem nebo bílý jogurt. Přijde mi to docela málo, protože v pubertě kluci jí i dvojnásobek. Tak je mi to divné. Moc tedy nesportuje, občas jde na procházku nebo s kamarády do posilovny. Měli to tak i vaše děti? Nebo je to jen nějaká fáze?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nick54555
hodnocení

1x
Sedněte si s klukem a proberte co ho baví a podle toho kolo,fotbal, florbal, atletika nejlépe 3x do týdne je vy vývinu (až do 20 let) tak ať má pevné šlachy, svaly a kondici nejlépe kdyby si udělal návyk sportovat 2-3x do týdne jinak může být hned zranění, špatná imunita mám 23 let mám po ošklivé nehodě jsem hospitalizován v nemocnici píšu to z VLASTNÍ (zranění a špatná imunita a o cvičení) zkušenosti a tedy proč málo jí? Má hodně energie, žádný pohyb ty jeho aktivity "občas s kamarády do fitka" je ještě nižší spotřeba kalorií než u kluků co chodí na brigádu v jeho věku a prostě nemá chuť ani hlad uvidíte sama že kdyby chodil do fitka (nepotřebuje trenéra) nebo i na brigádu bude jíst i 3x více prostě si promluvte a uvidíte

hodnocení

0x

Tak to neznam. Musel jsem branit lednicku vlastnim telem, protoze to byla druha i treti vecere...Trochu zvolnili az ve dvaceti letech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]