Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevěra - jak ji poznat?

Od: sara* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když vám vaše drahá polovička byla nevěrná nebo měl-a bokovku nebo byl-a zaláskovaná do někoho jiného, poznali jste to, když jste ho podezřívali z toho, že na vás vyjel, nebo byl až moc hodný a snažil se, aby jste zbytečně nežárlila a aby jste to neřešila? a jaké známky nevěry jste ještě zaznamenali?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Když bude manžel opatrný a nebude úplný blbec, máte jen malou šanci nevěru poznat. Často se to spíš provalí úplně náhodou.

Pozor! Když budete zjišťování domělé nevěry přehánět, můžete ho k nevěře dohnat, i když to třeba vůbec neměl v úmyslu (na truc).

Přesný. Pokud se nevěra provalí, manžela vykopat. Ne za to, že zahnul, ale za to, jak blbě to udělal. A mmchdm, někde jsem četl - příjemným, dobře naladěným ženám muži nezahýbají (asi to není úplně pravda, ale něco na tom bude).

dylin
Já jsem slyšel, že 90% chlapů nemá potřebu zahnout, pokud ho jeho žena často chválí. Tomu věřím.

hodnocení

8x

Přemýšlet nad tím je cesta do pekel.

Když budete sama chtít, známku nevěry partnera uvidíte v každém jeho pohledu a pohybu. Měla byste zapracovat na svém sebevědomí. Ne že by muži snad byli sebevědomým ženám věrní, ale když si budete vědoma své hodnoty, partnerova nevěra Vám neublíží ani zpoloviny tak, jako když si nejste jistá sama sebou. Je to opravdu velmi důležité.

hodnocení

4x

Já asi odpovím na něco, na co se vůbec neptáte. Už jste přemýšlela, co uděláte, když si budete téměř jistá, že je nevěrný? Anebo ho nachytáte při činu? Víte jistě, co uděláte? Rozejdete se nebo budete dělat žárlivé scény i nadále? Nevíte? Tak proč žárlíte, proč zjišťujete? Proč ničíte vztah sobě i jemu? Rozejděte se ihned, ušetříte nervy a čas! *hej*

makk
hodnocení

3x

S jistotou poznat nejde. Indicie je změna návyků (najednou o sebe dbá, najednou je samá služební cesta...), schovávání telefonu a pod. Já mám zkušenost jen s jednorázovým úletem a to kdyby se nepřiznala, tak bych na to nepřišel.

Ale moje rada zní: Nepátrejte po věcech, které nechcete vědět.

hodnocení

3x

Proč po tomto pátrat? To je ta nejjednodušší cesta k rozchodu. Zřejmě Vás pálí dobré bydlo. Podobnými myšlenkami jsem se nikdy nezabývala, myslím si, že manžel se choval slušně, no a já taky. Neměli jsme žádné tajnosti. telefony sice máme dva, ale ne "můj a tvůj", ale oba "naše." Když někam jedeme, kde si každý vyřizujeme něco jiného, vezmeme si je, abychom se pak zase mohli sejít. Nemáme důvod nějak mlžit, lézt si do telefonů či do mailů.

Žárlivosti se snažte zbavit, žárlivec udělá ze života peklo, vždycky a ve velké většině zboří celý vztah. Tak pokud máte manžela ráda, vyvarujte se nějakého špehování a stíhání. To bývá začátek konce.

Spíš choďte čistá, pěkná, upravená, abyste se mu líbila, dobře mu uvařte, ukliďte, aby neměl důvod koukat jinam. Jaga.

hodnocení

2x
Ten telefon je velmi dobrá indicie. My s manželkou telefony nezaheslováváme a necháváme je volně položené. Občas i jeden druhého požádáme, aby druhý telefon vzal, nebo na něm napsal sms, nebo whatsapp zprávu (třeba když řídím, nebo má manželka ruce od těsta). Až tohle přestane platit, tak je jasné, že se něco děje.
Na druhou stranu, čeho chcete dosáhnout? Pokud nechcete být za hlupáka a chcete rozchod, pak ok. Ale žárlivými scénami to nespravíte, naopak.

hodnocení

1x

Nevěru by jste mohla poznat snadno podle změny chování manžela. Začne o sebe víc dbát, hledá výmluvy na přesčasy a pracovní schůzky atd.

id
hodnocení

1x
Asi nejsem normální. U sebedivnějšího chování u manžela mě nikdy nenapadla Nevěra. Buď si věříme nebo ne. Máme i rozdílné koníčky, takže nejsme neustále spolu, odjíždíme i každý sám na víkend a pod. Pokud se v manželství jeden chová divně, chyba bude na obou, sice ne stejnou mírou. Kde se vyskytne nevěra, tak by druhá polovička neměla nevěrníkovi bránit v odchodu. Běž si, pak srovnávej, ale zpět se nevracej.

hodnocení

0x

Jeden můj tehdy(1982-3) známý mi řekl na tohle téma: Dokud ženskou při tom neplácnu přez zadek, tak nic neřeším. Opačně by to asi mohlo platit taky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]