Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když vám vaše drahá polovička byla nevěrná nebo měl-a bokovku nebo byl-a zaláskovaná do někoho jiného, poznali jste to, když jste ho podezřívali z toho, že na vás vyjel, nebo byl až moc hodný a snažil se, aby jste zbytečně nežárlila a aby jste to neřešila? a jaké známky nevěry jste ještě zaznamenali?
Když bude manžel opatrný a nebude úplný blbec, máte jen malou šanci nevěru poznat. Často se to spíš provalí úplně náhodou.
Pozor! Když budete zjišťování domělé nevěry přehánět, můžete ho k nevěře dohnat, i když to třeba vůbec neměl v úmyslu (na truc).
Přesný. Pokud se nevěra provalí, manžela vykopat. Ne za to, že zahnul, ale za to, jak blbě to udělal. A mmchdm, někde jsem četl - příjemným, dobře naladěným ženám muži nezahýbají (asi to není úplně pravda, ale něco na tom bude).
Přemýšlet nad tím je cesta do pekel.
Když budete sama chtít, známku nevěry partnera uvidíte v každém jeho pohledu a pohybu. Měla byste zapracovat na svém sebevědomí. Ne že by muži snad byli sebevědomým ženám věrní, ale když si budete vědoma své hodnoty, partnerova nevěra Vám neublíží ani zpoloviny tak, jako když si nejste jistá sama sebou. Je to opravdu velmi důležité.
Já asi odpovím na něco, na co se vůbec neptáte. Už jste přemýšlela, co uděláte, když si budete téměř jistá, že je nevěrný? Anebo ho nachytáte při činu? Víte jistě, co uděláte? Rozejdete se nebo budete dělat žárlivé scény i nadále? Nevíte? Tak proč žárlíte, proč zjišťujete? Proč ničíte vztah sobě i jemu? Rozejděte se ihned, ušetříte nervy a čas!
Proč po tomto pátrat? To je ta nejjednodušší cesta k rozchodu. Zřejmě Vás pálí dobré bydlo. Podobnými myšlenkami jsem se nikdy nezabývala, myslím si, že manžel se choval slušně, no a já taky. Neměli jsme žádné tajnosti. telefony sice máme dva, ale ne "můj a tvůj", ale oba "naše." Když někam jedeme, kde si každý vyřizujeme něco jiného, vezmeme si je, abychom se pak zase mohli sejít. Nemáme důvod nějak mlžit, lézt si do telefonů či do mailů.
Žárlivosti se snažte zbavit, žárlivec udělá ze života peklo, vždycky a ve velké většině zboří celý vztah. Tak pokud máte manžela ráda, vyvarujte se nějakého špehování a stíhání. To bývá začátek konce.
Spíš choďte čistá, pěkná, upravená, abyste se mu líbila, dobře mu uvařte, ukliďte, aby neměl důvod koukat jinam. Jaga.
Nevěru by jste mohla poznat snadno podle změny chování manžela. Začne o sebe víc dbát, hledá výmluvy na přesčasy a pracovní schůzky atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.