Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Suchá oční víčka

Od: libu odpovědí: 3 změna:
Jaký oční krém na suchá oční víčka, která i svědí?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Těžko radit, chce to zkoušet. Já vyzkoušela i drahý krémy z Francie co mi dovezla tchyně, ale ve finále jsem skončila u Garnieru s olejem z hroznových jadýrek za nějakých 130 kč a jsem max. spokojená. Není sice prioritně určený na oči, ale mne vyhovuje na celý obličej včetně těch očí.

liska5
hodnocení

1x

Já bych na to šla především vnitřně. Zřejmě Vám chybí železo, zinek a B2. Takže upravit jídelníček. Melasu, dýňová semínka, zelenou petržel, droždí, ryby, klíčky, ředkev, saláty...

O železo nás připraví příliš mléčného ve stravě. O zinek nás obírá alkohol a stres. O vitamín B2 nás obírají antibiotika, antikoncepce i léky na bolest.

Oblast očí navíc zrcadlí kondici jater. Tak ty nezatěžovat smaženým, uzeninami, zákusky, konzervanty...

hodnocení

0x

Na obličej včetně očí používám už desítky let modrou Indulonu. Musím říct, že s úspěchem. Kdykoli mě popadla marnivost a začala jsem zkoušet dražší až předražené kosmetické vychytávky na vrásky a podobné blbiny, osypala jsem se a po návratu k Induloně se všechno do týdne upravilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]