Nejste přihlášen/a.
1x
Těžko radit, chce to zkoušet. Já vyzkoušela i drahý krémy z Francie co mi dovezla tchyně, ale ve finále jsem skončila u Garnieru s olejem z hroznových jadýrek za nějakých 130 kč a jsem max. spokojená. Není sice prioritně určený na oči, ale mne vyhovuje na celý obličej včetně těch očí.
1x
Já bych na to šla především vnitřně. Zřejmě Vám chybí železo, zinek a B2. Takže upravit jídelníček. Melasu, dýňová semínka, zelenou petržel, droždí, ryby, klíčky, ředkev, saláty...
O železo nás připraví příliš mléčného ve stravě. O zinek nás obírá alkohol a stres. O vitamín B2 nás obírají antibiotika, antikoncepce i léky na bolest.
Oblast očí navíc zrcadlí kondici jater. Tak ty nezatěžovat smaženým, uzeninami, zákusky, konzervanty...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.