Nejste přihlášen/a.
Těžko radit, chce to zkoušet. Já vyzkoušela i drahý krémy z Francie co mi dovezla tchyně, ale ve finále jsem skončila u Garnieru s olejem z hroznových jadýrek za nějakých 130 kč a jsem max. spokojená. Není sice prioritně určený na oči, ale mne vyhovuje na celý obličej včetně těch očí.
Já bych na to šla především vnitřně. Zřejmě Vám chybí železo, zinek a B2. Takže upravit jídelníček. Melasu, dýňová semínka, zelenou petržel, droždí, ryby, klíčky, ředkev, saláty...
O železo nás připraví příliš mléčného ve stravě. O zinek nás obírá alkohol a stres. O vitamín B2 nás obírají antibiotika, antikoncepce i léky na bolest.
Oblast očí navíc zrcadlí kondici jater. Tak ty nezatěžovat smaženým, uzeninami, zákusky, konzervanty...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.