Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šla by z této košile udělat vesta?

Od: fifa odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, kdysi jsem viděla na internetu..krásnou kostkovanou vestu... bohužel ji nikde nemohu najít. Ale napadlo mě co udělat vestu z týhle košile...prostě nechat ustřihnout rukávy co myslíte šlo by to? Ale nevím jak bude vypadat :)
doplněno 13.04.22 16:30: Myslím něco takového...ten střih košile...si myslím že ne stejný..

Šla by z této košile udělat vesta?
Šla by z této košile udělat vesta? #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Košile je něco jiného, než vesta. Vesty se navíc obvykle šijí ze silnějších a pevnějších materiálů. Z košile to bude takové zplihlé.

Líbí se mi vzadu to sedýlko. Moc. Ale košile je dost projmutá, nosí se na těle, vesta se nosí na dalším oblečení, proto by měla být přes tělo spíš rovnější, volnější, prostornější. Tohle Vás obepne a budete v tom jako buřtík, i když jste třeba štíhlá.

I když se dneska látky špatně kupují, není to jako dřív, spíš bych se podívala po něčem přímo na tu vestu. Těžké to není. Šila jsem vesty kdysi pro celou rodinu, to byly v módě prošívané, ze silonu a podšívky, mezi tím vatelín. A ty, panečku, hřály. A přitom byly pěkné. Jaga.

Nebo si kupte už hotovou vestu, s každém případě to bude lepší, než z té košile.

A pokud si stěžujete na dlouhé rukávy u košile, není nic jednoduššího, než je zkrátit a znovu přišít manžety. Je to tak.

hodnocení

0x

Šlo by to určitě, ale myslím si, že to bude vypadat jako košile s ustřiženými rukávy.;)

fifa
hodnocení

Viděla jsem právě něco podobného ale na chlapy...no.. každopádně...tu košili doma mám .ale jelikož jsou dost dlouhé rukávy..a musím hodně ohrňovat...tak taky nevypadá dobře. :)
fifa
hodnocení

To nikde neseženu na prověřeným e-shopu..:)
Šla by z této košile udělat vesta? #3

hodnocení

0x

Šlo by to, ale bude mít hluboké průramky. Když nebudete mít tričko, bude vidět prádlu, tedy podprsenka. Ne tak, jak se něco nosí záměrně, aby prádlo bylo vidět, ale takhle to nebude hezké.

doplněno 13.04.22 18:33:

Nevím, jaký jste typ, ale budete v tom jako babochlap. Tak to nosí chlapi anebo 7%, co si hrají na drsňáky.

fifa
hodnocení

Mám v úmyslu nosit na triko .
fifa
hodnocení

Díky za rady...nějak pořeším..
fifa
Asi jsem chlap...ale hrozně se mě to líbí..:)
Šla by z této košile udělat vesta? #4

nov
hodnocení

0x

Rukávy zkraťte a výsledek bude ok.. viz foto

Šla by z této košile udělat vesta? #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]