Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vydrží beránek do Velikonoc?

Od: suzan odpovědí: 9 změna:
Vydrží balený beránek do Velikonoc nebo se musí sníst hned?
Vydrží beránek do Velikonoc?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mně nevydržel. Koupil jsem ho v pondělí a už je pryč :(.

Tak musí být stádečko, když se stále jí :-D

hodnocení

2x

Dobrý den. Já myslím, že pokud si někdo beránka koupí na Velikonoce, tak by měl vydržet. Někde tam bude datum spotřeby. Ale podle jiných výrobků, které jsem někdy koupil a byli ze stejného těsta bych řekl, že vydrží.

krtek6
hodnocení

1x

vydrží...máti ho už má vystavenýho :D

hodnocení

1x

Podívejte se na dno, nebo dozadu, někde tam bude natištěno, dokdy ho spotřebovat. Protože beránek je symbolem Velikonoc, určitě přes svátky vydrží. Tipuji, že bude tak do 23. - 25. 4. Trefila jsem se? :-D Jaga.

hodnocení

1x

U nás nee. Žena musí koupit vždy nového*smich*

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, zabaleny vydrží určitě, po rozbalení začne osychat a rychle tvrdnout (konzumace nebude příjemná). Zdravím!

sametka
hodnocení

1x

Já si sama beránky peču. Zrovna dneska 2 ks. Zítra je poliju čokoládou a začínáme je jíst vždy v pondělí či úterý, aby nám na svátky zdobili (sice nejsou živí, ale měkké I na konci slova by asi mělo být) stůl.

nov
hodnocení

0x

Datum spotřeby tam bude jistě uveden. Sorry, neaktualizovala jsem si stránku *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]