Nejste přihlášen/a.
zdravim, je mi 18 a mam par dni nove tetovani. jelikoz jsem dospela, tak jsem se nikoho neptala a proste jsem si sla nechat udelat ke kamaradovi kerku. mam ji na stehne, takze neni videt, ale premyslim, jestli nebude lepsi to rodicum rict nez to tajit. jenze se bojim jejich reakce, jak jim to mam rict? predem dekuju za rady
Dnešní teenageři jsou bohužel zcela mimo realitu světa.
Pak mají obavy nebo psychické problémy a hroutí se z prdu. Kdyby tu tazatelka nedostala relevantní odpověď, tak jak to asi dopadne? Něco si udělá?
Zdravím z důchodcovského klubu
Asi bych to nechala a počkala, až na to příjdou sami. A pak říct, že to je smývací...Asi po 50 letech, že to zanikne...
Nebo říct, když na to příjdou, žes tím chtěla odlákat pozornost od neplánovaného těhotenství. To že se nakonec nekoná. No a kérka bude proti tomu úplné nic..
A co to je za obrázek?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.