Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rict rodicum o tetovani?

Od: renatka odpovědí: 17 změna:

zdravim, je mi 18 a mam par dni nove tetovani. jelikoz jsem dospela, tak jsem se nikoho neptala a proste jsem si sla nechat udelat ke kamaradovi kerku. mam ji na stehne, takze neni videt, ale premyslim, jestli nebude lepsi to rodicum rict nez to tajit. jenze se bojim jejich reakce, jak jim to mam rict? predem dekuju za rady

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nick4454
hodnocení

13x
Milí rodičové víte že vás miluji ale mám pomalejší funkci mozku a už jsem dospělá a proto mám tetování tak snad to vyřeší tatík opaskem a fackami hlavně pak na něj zavolej policii *smich2*

hodnocení

11x
Opravdu jste už dospělá? Tedy už na rodičích nejste závislá, umíte se o sebe sama postarat, jste ekonomicky soběstačná a máte vyřešené bydlení? Na tak potom bych z toho nedělal vědu a bez obav jim to řekl, jako dospělý člověk dospělému člověku.
Ale jestli jste pouze plnoletá, ale úplně stejně závislá na rodičích, jako když vám bylo 15?

hodnocení

6x
Pokud se takto kdekoliv ptáte, jak sdělit rodičům kerku, tak nejste dospelý-á! Jen a pouze PAPÍROVĚ, ale skutečně jste ještě dítě !

ben®
hodnocení

5x
Dobrý den, nakladate se svým dospělým tělem, tak nemusíte nikomu nic říkat - je to Vaše věc a nikoliv rodičů (i když na nějaký komentář od nich se připravte - a možná nebude ani negativní). Zdravím!
P.S. Kolik let je rodičům?
Jako kdyby fetovala a kradla doma šperky, to je také jen její věc? Nemyslím si.
ben®
pepan321 - mate zřejmě problém s nutkavou představivosti.

hodnocení

5x

Když jste tak moc "dospěla", že jste se "neptala a sla si nechat udelat kerku", měla byste být stejně tak dospělá, abyste ve slušnosti zvládla případnou negativní reakci rodičů.

tomaso
hodnocení

3x
Sis ho neměla dělat,když se za něho stydís...

hodnocení

3x
Pokud jsi plnoletá a živíš se sama, tak nic říkat nemusíš. Na druhou stranu, nějaká rozumná kérka na stehně nemusí být pro konzervativního rodiče takový šok, jako třeba kruh v nose podobný tomu co se dává býkovi..

id
hodnocení

2x

Mami, tati, přemýšlím už teď o vánočním dárku pro vás. Nechám vám udělat takové tetování jak mám já. Libí se vám?

hodnocení

2x

Říct rodičům, že jsi kapesné utratila za kérku a nemáš na obědy ve škole , případně na jízdné, tak jestli by ti mohli nějaké finance poskytnout.

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Když už jste se s rodiči nedomluvila dopředu, nezbývá vám, než to nechat být. Až se to provalí, tak tomu budete muset "utnout hroty" něčím jako: Jé, tak to mě ani nenapadlo, že by vám to mohlo vadit. Tak to je mi líto, to se omlouvám... Ida

smode2
hodnocení

0x
Z jakého důvodu to chceš rodičům říkat? Je to tvoje tělo a můžeš si s ním dělat co chceš. Podle toho co píšeš máš rodiče pěkný hysterky. Tím spíš bych se s něma vůbec nebavil. Je snad normální aby třeba maminka osobně dohlídla na tvůj první sex? Zda všechno proběhlo tak jak má? Ne. Není jí po tom nic. Stejně jako po tetování. Až to uvidí, tak to uvidí.
doplněno 09.04.22 13:22: A z některých komentářů zde si nic nedělej. Většinou zde přispívají důchodci z nichž valná část rozumí světu dnešních teenagerů jako kůň kávě.

Dnešní teenageři jsou bohužel zcela mimo realitu světa.

Pak mají obavy nebo psychické problémy a hroutí se z prdu. Kdyby tu tazatelka nedostala relevantní odpověď, tak jak to asi dopadne? Něco si udělá?

Zdravím z důchodcovského klubu :)

smode2
Nepopírám :) ale tazatelka by měla vědět že je její tělo její a ne rodičů. Z odpovědí zde se není co divit že je pak 80% Čechů zamrzlých v dětství. Není divu, když každý druhý řekne něco ve smyslu: "je ti 18 ale bydlíš u nás tak budeš držet dál hubu a krok, jasný?!" Naštěstí jsou zde i moderní důchodci. Ale i dost těch co závidí a dělají si zejména ze sexuálních otázek mladistvých zde legraci. Zdravím dodůchodudalekáče :)

lkjhg
hodnocení

0x

Nic mu říkat nemusíte. A když už na to přijde, tak polub mě v kapsu! Jsem dospělá...

liska5
hodnocení

0x

Asi bych to nechala a počkala, až na to příjdou sami. A pak říct, že to je smývací...Asi po 50 letech, že to zanikne...*smich*

Nebo říct, když na to příjdou, žes tím chtěla odlákat pozornost od neplánovaného těhotenství. To že se nakonec nekoná. No a kérka bude proti tomu úplné nic.:-D.

A co to je za obrázek?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]