Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám že jsem v jiném stavu?

Od: mimi* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, zajímá mě kdy se projeví první známky těhotenství a jak.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Mezi první příznaky těhotenství patří absence menstruace, pak ranní nevolnosti, citlivost prsou, třeba i zvýšená únava atd..Ale ne každá žena to takto musí mít.

hodnocení

1x

Některá to díky intuici ví už pár hodin po styku. Jiná na to přijde až porodí na záchodě.

A nebo se taky říká, že když šlápne na hrábě a nemá přeražený nos , tak je v tom.

surpri
hodnocení

1x

Stačí si udělat test...

Přiznaků je celá řada, můžou vás potkat a nemusí. V dnešní době je toho plný internet a je x stránek pro budoucí maminky, tak zagooglete.

liska5
hodnocení

1x

Pokud si nekoupíte a neuděláte test, tak se těhotenství projeví vynecháním menses. To jsem hodně ve střehu, když jsem měla nechráněný styk. Zpravidla v druhé půli následujícího měsíce začne pnutí v prsou, vulva změní barvu do fialova, a často přicházejí první ranní nevolnosti. Když vynechají i druhé menses, tak je to skoro jisté, že jste těhotná. Potvrdí gynekolog. Tyhle věci se řeší hodně na eMimino.cz.

mimi*
hodnocení

Kolikátý den je vhodné si udělat těhotenský test? Asi to nejde hned ne?
liska5

Týden, raději ještě později po vynechání menses.

Ono oplozené vajíčko nějaký den cestuje do dělohy, tam se pak zavrtává a až se pořádně uchytí, tak se začnou projevovat hormonální změny...

id
hodnocení

0x
Když budeš jak já, tak to poznáš až nezapneš rifle. Do 4 měsíce jsem měla pravidelnou menstruaci a žadné příznaky. Vše jsem dělala normálně včetně vrcholového sportu. Asi jsi mladší, mně bylo 27 let.

Přesně tak to měla moje máti se mnou. Až když začala přibírat, tak šla k doktorovi.

prik
hodnocení

0x

No nevím. Protože těhotné ženy mohly zvedat jen 5 kg, tak mi jedna skladnice občas říkala, že nemůže zvedat těžší břemena, že je těhotná. Ptal jsem se od kdy. Odpověď zněla "Od večera" Takže to musela nějak poznat.

liska5

Nejspíš měla zrovna potvrzeno testem, že je těhotná, což bývá tak tři týdny po oplozujícím styku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]