Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaká zkušenost?

Od: emulik8999 odpovědí: 4 změna:
Ahoj jsem teď v 6tt hcg 460 byla jsem na ultrazvuku a nic tam nebylo mám bolesti podbřišku ale ne moc silne časté močení a lehké špinění světlejší barvy bojím se toho aby to nebylo mimodelozne co myslíte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Že by jste měla být natolik rozumná a zodpovědná a šla k lékaři *zmateny*

liska5
hodnocení

0x

Tohle je dotaz pro gynekologa. Co říkal, když nic neviděl? Jinak teď je choulostivé období, kdy by měly být druhé menses. To špinění právě v téhle době může být, i trochu ten tlak v podbřišku. Ale tvrdnutí a bolest ne.

emulik8999
hodnocení

Asi moc dobře nevidíte jak sem psala tak sem byla u doktora ultrazvuk jsem si nedelala sama doma a na příští prohlídku jdu v pondělí
liska5

Teď má asi 1,5 cm a jestli je v rohu, tak nemusí být vidět. Zejména pokud máte více podkožního tuku. Špinění jsem měla u jednoho děcka skoro celé těhotenství. Nikdo mi to nevysvětlil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]