Dobrý den, potřebovala bych poradit, dnes jsme se s přítelem hodně pohádali, prostě věci, které se dlouho odkladali a teď se všechno řešilo, jde o to, že mi dnes řekl, že musel říct své kolegyni, ať mu nepíše a nevola, že na ni zarlim. Mě tohle přijde od nej hnusny, proč by měla vědět, ze na ni zarlim? Proč ji to proste říkal? A jak by jste zareagovali vy? Kdyby vám partner tohle rekl třeba své kamarádce nebo kolegyni? Já nevím, možná mám přehnanou reakci, ale hrozne mě to štve a nevím proste jestli mu tohle odpustit. Děkuji za odpověď
Dobrý den. Pokud na ní skutečně žárlíte a vadí Vám, že mu píše a volá, tak se zlobíte zbytečně. Řekl jen to, co je pravda. Štve Vás, že nehledal výmluvy a řekl narovinu jak to je, nebo Vám vadí, že jste za žárlivku a ve skutečnosti třeba nejste..?
Ptáte se co bysme dělali my? Nežarlili, jak jednoduché. Vy byste se měla partnerovi omluvit, vy mu nemáte co odpouštět. Žárlením definitivně o partnera přijdete.
Podle Vaší otázky bych soudil, že skutečně žárlíte. Jinak by Vám nevadilo, že to kolegini řekl. A v tom případě neudělal nic špatného, jen konstatoval stav. Co mu chcete odpouštět?
Dobrý den, Vas partner podal své kolegyni tuto informaci možná proto, ze to je pravda nebo nechtěl být kolegyni dále obtěžován, abyste zbytečně nezarlila a měl doma klid. Zdravím!
Tak to řekl dobře, aby mu nevolala ani nepsala. Nebo vám to nevadí, že mu píše a volá? Ale asi ví, že žárlíte a je vám to nepříjemné. Ta velká hádka kvůli tomu, to vám může ale spíše uškodit tím, že ho to přestane bavit a ztratíte ho. Může to brát tak, že mu nedůvěřujete.
A co mu píše a volá? Je to něco naléhavého z práce, nebo si dopisují, že je to baví? Asi časté by mi bylo podezdřelé. Záleží na situaci, jaké zaměstnání, co to je za fešandu, i na jeho povaze.
Jeden podnikatel z mého okolí dostal od mladé kolegyně zprávu: Koupils mi mobil a nezavoláš, nenapíšeš. Manželka byla taky konsternovaná, jak si tohle má přebrat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.