Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit, dnes jsme se s přítelem hodně pohádali, prostě věci, které se dlouho odkladali a teď se všechno řešilo, jde o to, že mi dnes řekl, že musel říct své kolegyni, ať mu nepíše a nevola, že na ni zarlim. Mě tohle přijde od nej hnusny, proč by měla vědět, ze na ni zarlim? Proč ji to proste říkal? A jak by jste zareagovali vy? Kdyby vám partner tohle rekl třeba své kamarádce nebo kolegyni? Já nevím, možná mám přehnanou reakci, ale hrozne mě to štve a nevím proste jestli mu tohle odpustit.
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
1x
liska5
0x
A co mu píše a volá? Je to něco naléhavého z práce, nebo si dopisují, že je to baví? Asi časté by mi bylo podezdřelé. Záleží na situaci, jaké zaměstnání, co to je za fešandu, i na jeho povaze.
Jeden podnikatel z mého okolí dostal od mladé kolegyně zprávu: Koupils mi mobil a nezavoláš, nenapíšeš. Manželka byla taky konsternovaná, jak si tohle má přebrat.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]