Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gynekolog v Přerově?

Od: maillinka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

potřebuji poradit, přistěhovala jsem se do Přerova a můj nynější gynekolog je ode mě 100km daleko. Nevíte o nějakém dobrém gynokologovi-ce v Přerově?

Děkuji předem za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Já bych Ti asi doporučila nějakého v Olomouci.Nebo spíše poradila,aby si si hledala v Olomouci.

lucies*
hodnocení

0x

Ahoj, zkus si někoho vyhledat přes www.znamylekar.cz. Na těchto stránkách je i hodnocení jednotlivých doktorů :)

maillinka*
hodnocení

0x

jo, děkuju, mrknu se, a v OL by jste mi doporučili koho?

martina30*

Je tu hodně doktorů,když tak se kukněte.www.g-centrum.cz www.petrhrachovec.cz Koukala je jich tam dost.Tady ty 2 znám a vím,že jsou dobří a mají kavlitní pístroje,ale nevím zda budou mít volno... první testněte zda má volno Petr Hrachovec;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]