Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máma v práci občas pomáhá při vaření u nich v závodní jídelně. Mají tam takovou tu nerezovou grilovací desku, na které dělá omelety, ale chce je mít pořádně kulaté, tak hledá formu. Hledali jsme, ale všechno co jsem viděl bylo spíše na nějaké menší volské oka, žádná větší forma velikosti talíře.
Jen pro přesnost přidávám odkaz na video, co vlastně hledám:
Děkuji.
Z té formy na dort, palčinkové těsto jednak a za další to není nádobí vhodné ani na plyn, ani na indukci, ani na sklokeramiku. Je to materiál vhodný do trouby. Tak na čem bude maminka smažit omeletky? Hledejte normální pánvičku na omelety. Momentálně je prodává Lidl, tady je odkaz. pro domácí potřebu přece nepotřebujete tak vysoký rantl a navíc by se omelety z takové pánve špatně vyndávaly. Ale to je můj názor.
Palačinky dělám na běžné pánvi, je jedno, jestli se povede kulatá nebo šišatá, po zarolování se to stejně nepozná.
nov - ano, palačinka i omeleta jsou kulaté. Ale jinak toho společného moc nemají. Když pominu "materiál", je dost rozdílná i tloušťka.
nov - V první řadě byla řeč o omeletě, nikoliv palačince. A tím materiálem jsem nemyslel materiál formy (kulaté), ale "materiál" omelety . Uznávám, že jsem se vyjádřil trochu nešťastně
.
Já to pochopila správně, "materiál" na omeletu je samozřejmě tlustší než "materiál" na palačinku. Jen nevím, proč ta vaše poznámka ke mně. Nebyla jsem první, kdo zmiňoval palačinky, proto jsem to chtěla z legrace rozseknout /že kulaté jsou obě/.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.