Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám vyndat ještě zimní oblečení?

Od: bara123 odpovědí: 9 změna:

Mám dceři ještě dát do škoy zimní oblečení? Já už všechno vyprala a uklidila v domnění že už bude teplo.*zed*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Já ho ještě neuklidila..."duben, ještě tam budem". :)

id
hodnocení

3x

U nás 15cm nového sněhu, který přes den jen pomalu odtává. Takže máme po ruce zimní bundy, jarní bundy a to i boty. Lyže jsme zazimovaly minulý týden, kola 2 x použili a teď je období ničeho, můžeme jen stavět sněhuláky.:)

hodnocení

2x
Ja uz uklidila, pod jarni bundicku teplejsi svetr a ceoici nahradi kapuce.

mit
hodnocení

2x
Je zima O - 5 st.C, na to musí být zimní oblečení.

hodnocení

2x
Ano, dejte dceři zimní oblečení.
---
Znáte přísloví " Březen, za kamna vlezem, Duben, ještě tam budem?"

liska5
hodnocení

2x

Jednu bundu snad můžete vytáhnout. Nebo na sebe nabalte více vrstev toho jarního:-D

Já zatím nic neschovala. Máme parádní sněhovou nadílku! A dopoledne na Švýcárně -11°C. Ale teď tady dole jen těsně pod nulou.

hodnocení

2x

Protože to takhle, uklidím zimní oblečení a po chvíli se k němu pokorně vracím, po mnoho let, ještě jsem neuklidila. Zvláště pak boty. Jen jsem je umyla a nastříkala impregnací, ale neschovala. Jem ráda, ža je mám po ruce.

Pozor, někdy platí : "duben, ještě tam budem, květen, topím jak kretén". A lituji to vyletněné dítě, které má už zimní bundu zazimovanou.

hodnocení

0x

Ne. Od zítřka se otepluje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]