Nejste přihlášen/a.
Taky jsem měla bohatou sukni a zvládla jsem to bez asistence.
Sukni jsem nazvedla, zadní čast hodila na záda a přední držela. Kdyby mne někdo viděl, tak by si myslel, že jsem chudák postižená / byla jsem celá ohnutá, aby ta sukně na zádech držela /, ale zvládnout se to dá. Nejlepší je, když jsou např. v restauraci záchody pro invalidy. Tam je tolik místa, že to jde levou zadní.
Neblázni! Ženské vždycky mívaly dlouhé sukně, ať už úzké nabo široké krinolíny s obručí. Není to overal. Prostě vyhrneš a podržíš. Navíc, určitě nepůjdeš čůrat ve vlaku nebo na nádraží. V restauracích bývají záchodky čisté. Není třeba panikařit! Užij si svatbu co nejlépe a nejradostněji a nevymýšlej horrorové scénáře!
Prostě jako horolezkyně v Himaláji. Pokud na malou, tak do plastové PET láhve s uříznutým vrškem, co si přiložíte pod sukni do rozkroku. To pak vylejete. A je to. Plast láhví si nachystejte třeba víc nějkde bokem do igelitky. Sežíznuté tak, aby vznikla válcovitá nádoba. Můžete si i doma použití natrénovat
Tenhle způsob se mi zdá šíleně riskantní. Plno látky, záhybů, k tomu ty kruhy, malý prostor na WC. Za sebe: já bych si tu noblesu zaručeně počurala.
Spíš se přikláním - jít na WC s maminkou či sestrou, ať Vám parádu podrží.
Ještě jedna možnost - dát si na svatbu zavést cévku. Ta trubička a pytlík se v těch záhybech schovají. Jen to nezapomenout občas vypustit. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.