Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se šaty na záchod

Od: medison odpovědí: 7 změna:
Dobrý den svatba se mi blíží ale přemýšlím i o tom jak budu chodit na záchod ... Budu mít kruhovou spidnici a delší saty bohaté na sukni ,ale nějak nevím jak že záchodem...ti se budu muset celá zeslict? To mi nejde dohromady... To tam budu snad hodinu... Jak to jak jak lze dělat? Já se jinak budu muset zeslict přes hlavu ale to nejde to budu mít účes ...achjo

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x
Žádné svlékání šatů, ale budete potřebovat asistenci novomanžela či družičky, kteří půjdou na záchod s vámi a sukni nadzvednou a podrží.

hodnocení

3x

Taky jsem měla bohatou sukni a zvládla jsem to bez asistence.

Sukni jsem nazvedla, zadní čast hodila na záda a přední držela. Kdyby mne někdo viděl, tak by si myslel, že jsem chudák postižená / byla jsem celá ohnutá, aby ta sukně na zádech držela /, ale zvládnout se to dá. Nejlepší je, když jsou např. v restauraci záchody pro invalidy. Tam je tolik místa, že to jde levou zadní.

hodnocení

1x

Neblázni! Ženské vždycky mívaly dlouhé sukně, ať už úzké nabo široké krinolíny s obručí. Není to overal. Prostě vyhrneš a podržíš. Navíc, určitě nepůjdeš čůrat ve vlaku nebo na nádraží. V restauracích bývají záchodky čisté. Není třeba panikařit! *hej*Užij si svatbu co nejlépe a nejradostněji a nevymýšlej horrorové scénáře! *slunce*

liska5
hodnocení

0x

Prostě jako horolezkyně v Himaláji. Pokud na malou, tak do plastové PET láhve s uříznutým vrškem, co si přiložíte pod sukni do rozkroku. To pak vylejete. A je to. Plast láhví si nachystejte třeba víc nějkde bokem do igelitky. Sežíznuté tak, aby vznikla válcovitá nádoba. Můžete si i doma použití natrénovat :-D

Tenhle způsob se mi zdá šíleně riskantní. Plno látky, záhybů, k tomu ty kruhy, malý prostor na WC. Za sebe: já bych si tu noblesu zaručeně počurala.

Spíš se přikláním - jít na WC s maminkou či sestrou, ať Vám parádu podrží.

Ještě jedna možnost - dát si na svatbu zavést cévku. Ta trubička a pytlík se v těch záhybech schovají. Jen to nezapomenout občas vypustit. *smich* Jaga.

liska5

Ta odříznutá PETka je pružná a přiloží se až k tělu, to se dá předem nacvičit. Je dobré mít anatomické povědomí, odkud to přesně teče...Znám to z vysokohorského bivakování.

hodnocení

0x

Prodává se čurokap. Osobní zkušenost ale nemám.

curokap.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]