Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci dělat smetanový mazanec. Když zadělám těsto s vlažnou smetanou a nechám hodinu kynout, nezkazí se ta smetana? Děkuji za odpověď.
Smetana se samozřejmě nezkazí, ale doporučila bych Vám upéci klasický mazanec. Ono všeho moc škodí a tohle bude zase jeden z těch "úžasných" receptů, co jsou na internetu a co jsou k ničemu. Je to dva týdny a sosedky snacha měla svátek. Je to velká rodina a plno známých, takže přiměřená oslava. Chtěla udělat jako zákusky nějaké rolády a jelikož chtěla něco, co by bylo jo extra dobré, tak hledala na internetu. Našla nějaký recept na fantastické rolády, které zmizí mávnutím proutku, jak prý jsou výtečné, tak se vytahovala autorka. No a tak se dala do pečení, přesně postupovala podle receptu a dopadlo to tak, že přinesla mým slepicím 4 tvrdé placky, 2 vanilkové a 2 kakaové. Bylo to jako beton a když odešla, hodila jsem to do popelnice, protože ani mým slepicím nebudu dávat něco tak nedobrého, protože v tom bylo určitě dost cukru a to by mým slepičkám nijak neprospělo.
Sousedce doporučte roládu se šlehačkou: vareni.cz/... Vyzkoušejte i sama, pokud ji neznáte. Je lehounká, opravdu úžasná a nám chutná nejvíc s kompotovanými mandarinkami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.