Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi 14 let a už hodně dlouho se snaží mít a udržovat ploché břicho. Kamarádka ráda fotí (teď už i profesionálně) a mě baví pózovat venku a blbnout u toho. Celkově si postavu udržuji ale jsem holt ujetá na břicho. Ráda bych si pak dávala i fotky na instáč, protože kámoška fotí perfektně. Jediným problémem je, že mi narostly opravdu obří ňadra, konkrétně 65G, což je na můj věk i postavu trochu moc. Mám teď takový dilema jak na fotkách zdůraznit své ploché břicho a hubenou postavu, ale zároveň "nevystrkovat" prsa ven. Já jsem jinak se svou postavou spokojená ale nějaký trik jak to na pro focení udělat lepší by mi pomohl. Dávám sem dvě fotky z focení, doufám, že to nikoho neurazí...
1) nelíbí se mi ty fotky
2) netuším, proč tato modelka je na čínském webu
3) chce to psychiatra
Skusme taky pokus : dajte sem este jednu fotku, kde si pred tvarou budete drzat kus papiera so smajlikom a textom "nie som trol".
Dokonca na tej fotke nemusite byt ani vy, staci ked odfotite aspon 3 ks vasich podprseniek, kde budu viditelne stitky s velkostou a vedla ten papier so smajlikom "nie som trol".
Chělo by to cvičit, zpevňovat postavu, trup. Jinak Tě budou z toho bolet záda. Měla jsem takovou spolubydlící na koleji. ještě tenčí, než Ty, ale prsa osmičky. Kvůli bolestem zad se nakonec rozhodla pro plastiku- zmenšení ňader. Myslím, že kvůli tomu zdravotnímu hledisku to bylo na pojišťovnu, že to neplatila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.