Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mit vyrysovane bricho

Od: lenkan odpovědí: 5 změna:
Dobry den, chtela bych mit aspon trosku vyrysovane bricho na leto, ale nevim, jak toho docilit. Asi 2 roky zpatky jsem denne cvicila, chodila behat a bricho i celou postavu jsem mela fakt nadhernou. Ale jedla jsem dost malo a tak mi to dlouho nevydrzelo.
Jak mam tedy jist a cvicit, aby se mi trosku bricho vyrysovalo? Staci treba 20 min denne nejaky workouty z youtube?

Jak mit vyrysovane bricho

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když otěhotníš, za krátko se ti bude bříško moc pěkně pod oblečením rýsovat. Stále víc a víc.

hodnocení

1x

Já teda nevím, ale u ženské se mi to nelíbí. A zřejmě nejsem jediná. Viděla jsem někde fotku Dary Rolins a většina lidí tam psala, že vypadá jak chlap.

hodnocení

0x

Doporučuji, vyzkoušet to. Když se nebudeš přecpávat, zvláště pak smaženým, brambůrky a burgry, jenom získáš.

joudic*
hodnocení

0x
brichu se nikdy nechce moc se ukazat a stejne se nakonec musi drzet atkins, aby vylezl pekny 6pack, ale jo youtubka staci, videl jsem i nejakou si slusne vyrysovat bricho s cinkami megaopakovanimi rotace trupu a vahadlovych kmitu trupu doleva doprava.

jnhvv
hodnocení

0x
Co z toho? Radši se zabyvej zajímavějšími věcmi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]