Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Tvaroh v alobalu

Od: maylin* odpovědí: 5 změna:
Na co se dá použít tvaroh v alobalu? A jaký je rozdíl mezi ním a vaničkovým?

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

5x

Na cokoliv. Vaničkovej je vodovější.

 

hodnocení

2x
Používá se stejně, jako ten vaničkový.
Jeho výhoda je ta, že je hutnější.

 

hodnocení

0x
avatar totak
Kdyby byl opravdu v alobalu tak na nic. Hliník kyselé prostředí leptá a pak se do uchovaných potravin uvolňují atomy hliníku které medicína podezřívá z poškozování mozku.

 

hodnocení

0x

Vaničkový není tak hustý , je vodovější.

Zadej si : recepty z tvarohu a vybírej dle chutí. ;)

 

fkodkofd
hodnocení

0x

Tvaroh v alobale je hutňéši takže, se využije třeba k mazání na chleba. Ješče posypat šnitlichem a pak to je pěkny.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]