Nejste přihlášen/a.
Dodělala jsem zeleninový chod ratatouille /francouz./ a nějaká zelenina je hořká,která by to mohla být:nechutnala jsem to za syrova.Naučila jsem to udělat do měkka,takže to nelze poznat.Ingredience : oliv.olej,cibule,.masité papriky červená/žlutá,brambory,řapíkatý celer,mrkev,cuketa,sůl,feferonka.
Nikdy se mi to nestalo.díky
No teda jo ...tak to je nadělení ...to musím teda vyhodit ,je toho půl velkého kastrolu,taková dobrota ,jinak ...to je špatná zpráva,cuketu syrovou jsem nikdy nechutnala,budu muset ...děkuji všem achjo
Určitě jsou kousky těch cuket vidět. Podstatné bys mohla vybrat a zbytek Tě neotráví. Snad jich zas tolik nebylo. Jednou jsem je zapékala a ač to bylo hořké, tak jsem to snědla... a žiju!
...včéra to vonělo nádherně celou kuchyní,tak jsem si dala misku bez přílohy,začím žiju,díky ...zásada je, dobrůtky nevyhazovat,sranduji ...díky moc ...potvůrka cuketa
Asi to opravdu byla ta cuketa. Ale já jím cukety už 43 let, dříve kupované a teď už si je 18 let pěstuji sama a ještě nikdy jsem nenatrefila na žádnou hořkou. Vlastně jsem se tohle dozvěděla až tady na poradně, protože už se tady něco kolem těch hořkých cuket řešilo a to mne hodně překvapilo, protože já je jím i syrové, když jsou ještě malé a jsou moc dobré a hlavně jsou spíše sladké. Ale to mluvím o těch, co si pěstuji sama na zahrádce.
Jinak do tohoto pokrmu patří hlavně lilky a brambory se tam nedávají, to bude asi nějaký poeštěný recept. Příště to zkuste.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.