Nejste přihlášen/a.
Pokud zadám nějaký dotaz, nebudu už předem naježená a varovat lidi, aby si nechali urážky. Proč jsi taková? Není přece proč Tě urážet. Asi máš složitou povahu a za vším vidíš bubáky.
Pokud vše bude v pořádku, žádné bolesti, přiměřený průběh i délka, není třeba hned po prvním krvácení k lékaři chodit. Ledaže by nastaly nějaké problémy, výtoky, bolesti, nepravidelnost. Jinak opravdu není třeba. Stačí, až budeš dospělá, budeš chtít vést pohlavní život. Poprvé jsem u ženského lékaře byla asi ve 20 letech. Nic jsme nezmeškala, ani nezanedbala.
Hlavně si zaveď menstruační kalendář a kroužkuj si dny krvácení. Na to se gynekolog ptá pokaždé nejdřív. Kdy byly PM. /poslední měsíčky/.
Jinak si myslím, že pokud máš dobrou mamku, která Ti rozumí a má Tě ráda, určitě by ona zodpověděla vše nejlíp. I případné další Tvé zvídavé otázky. Záleží na tom, jaký spolu máte vztah. Jaga.
Omlouvám se, chápala jsem to tak, že to "poprvé" se bude týkat první menstruace. ![]()
Pravidelné návštěvy gynekologa, by měly být v zájmu každé ženy. Zdraví máme jen jedno. A základem je prevence.
Ne, určitě tam nemusíte upalovat hned druhý den, zkrátka se někdy objednáte. Já tam byla poprvé v 21 a o nic jsem nepřišla a nic jsem nezanedbala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.