Nejste přihlášen/a.
Pokud zadám nějaký dotaz, nebudu už předem naježená a varovat lidi, aby si nechali urážky. Proč jsi taková? Není přece proč Tě urážet. Asi máš složitou povahu a za vším vidíš bubáky.
Pokud vše bude v pořádku, žádné bolesti, přiměřený průběh i délka, není třeba hned po prvním krvácení k lékaři chodit. Ledaže by nastaly nějaké problémy, výtoky, bolesti, nepravidelnost. Jinak opravdu není třeba. Stačí, až budeš dospělá, budeš chtít vést pohlavní život. Poprvé jsem u ženského lékaře byla asi ve 20 letech. Nic jsme nezmeškala, ani nezanedbala.
Hlavně si zaveď menstruační kalendář a kroužkuj si dny krvácení. Na to se gynekolog ptá pokaždé nejdřív. Kdy byly PM. /poslední měsíčky/.
Jinak si myslím, že pokud máš dobrou mamku, která Ti rozumí a má Tě ráda, určitě by ona zodpověděla vše nejlíp. I případné další Tvé zvídavé otázky. Záleží na tom, jaký spolu máte vztah. Jaga.
Omlouvám se, chápala jsem to tak, že to "poprvé" se bude týkat první menstruace.
Pravidelné návštěvy gynekologa, by měly být v zájmu každé ženy. Zdraví máme jen jedno. A základem je prevence.
Ne, určitě tam nemusíte upalovat hned druhý den, zkrátka se někdy objednáte. Já tam byla poprvé v 21 a o nic jsem nepřišla a nic jsem nezanedbala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.