Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kalhoty a nohavice

Od: aa* odpovědí: 8 změna:
Lze nějak rozšířit nohavice? Jsou mi rifle přes lýtka malá. Viděla jsem někde že když se namočí a natáhnou. Je to pravda? Potřebovala bych tak o 1-2 cm roztáhnout

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nezkoušela jsem to, ale vzhledem ke kvalitě té látky tom pochybuji. Žehličkou na páru lze roztáhnout do šířky třeba nějaký svetr, ale musi se hodně opatrně a jenom napařovat a rukama roztahovat, nedotýkat se žehlicí plochou svetru. Tak to můžete zkusit se těma riflema a v tomto případě bych naopak použila i mokrou utěrku a přes tu žehličkou pořádně napařila zkusila vytahovat. U riflí naopak žehličku na ten hadr pokládat, normálně žehlit na vyšší teplotu. Na bavlnu. Ale je možné, že až to uschne, tak se to vrátí do původní šířky, ale látku tím nepoškodíte, tak to můžete zkusit.

hodnocení

2x

Riflovina je pevná a silná látka, myslím si, že její roztažení nebude možné, ani po napařování. Kalhoty bych dala nějaké kamarádce se štíhlejšíma nohama, případně do kontejneru na oblečení a pro sebe pořídila jiné.

Pozor - pokud máte skutečně objemnější lýtka, nekupujte gatě s přiléhavými nohavicemi. Budete v nich nacpaná a není to pěkný pohled. Vyberte si raději kalhoty s volnějšími nohavicemi, tam se i boubelaté partie líp schovají a lépe to vypadá. Jaga.

aa*
hodnocení

No tohle zrovna byli boyfriend džíny který jsou dělaný aby byli široké. Asi nějaký vadný kousek.
aa*
hodnocení

Existuje něco jako zadržování vody v lýtkách? Vždy jsem měla malá a během jednoho období se mi Hrozně zvětšili.
Mám lýtka širší než stehna a nejsou mi téměř žádné kalhoty :(

Snad by bylo lepší řešit lýtka na místo kalhoty. Již jste s tím byla někde u lékaře? Co vyzkoušet nyní stále reklamovaný Revenal, nebo něco jiného na otoky z lékárny. Možná něco na odvodněí, ale to by chtělo lékaře. Například když povaříte kořen petržele, tak tento vývar odvodňuje.

nov
hodnocení

2x

Ustřihněte a udělejte z nich capri (délka pod kolena). Rozšířit nohavice NELZE.

Ustřihla bych na svoji oblíbenou délku na léto, bud na tříčtvrťáky, nebo kraťasy.

hodnocení

0x
Bylo nám kdysi 14-15 let. Tenkrát jsme módní džíny, dovážené z venku, namočili a oblékli. Vlastně oblékli a potom namočili, třeba ve vaně, to bylo jednodušší. Džíny jsme nechali na těle vyschnout, pěkně se srazily a okopírovaly postavu.
Nepamatuji, že by se namočením zvětšily, roztáhly...
Kolegyně nade mnou mají pravdu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]