Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám vlastní scénář - co dál?

Od: barusek* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám otázku. Napadlo mě že napíšu scénář na film. Napsala jsem už čtvrt, takže asi 30 stran. Jenže nevim až to dopíšu co s tim dál. Navíc jemi teprvá 14 let.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No nechci ti brát iluze, ale v dnešní době z toho asi nic nebude. Na nic nejsou peníze. Ale když to natočíš sám, třeba se na nějakou amatérskou soutěž dostaneš.

O čem je ten tvůj film?

barusek*
hodnocení

No nejsem si jistá jestli to nemám rovnou vyhodit. Protože to asi není nic moc. Je to spíš film pro teenagery.

tlapka*
hodnocení

2x

Ahoj, taky ráda píšu a v budoucnu bych se tomu chtěla věnovat i více. Sehnala jsem si tedy příručky Markéty doležalové - Tvůrčí psaní pro každého. Je tam spousta praktických rad, co a jak psát a taky, jak potom prodat výsledek. Vyšly dva díly, první se věnuje fejetonům, sloupkům a pod., druhý už je čistě o příbězích, ten by byl pro Tebe na místě asi více. Určitě by Ti pomohlo si je třeba půjčit v knihovně, když ne přímo kupovat. Věřím, že podle tamních rad poznáš, jestli stojí za to dílko přepracovat, úplně zrušit nebo třeba upravit a pokračovat dále. :)

barusek*
hodnocení

Moc děkuju za radu. Určitě se po tom poohlédnu!

hodnocení

0x

A koukl ses, jak má takový scénář vypadat? *cert*

barusek*
hodnocení

Já vím jak má vypadat.

kjanik112*
hodnocení

0x

U umělecké práce je hlavní nápad.Přijít s něčím novým.Řemeslných nádeníků bez nápadu je dostatek-ti by to už dotáhli po stránce řemesla.Polož si otázku:v čem je můj scénář nápaditý? Dívej se chvíli na seriály-dialogy herců jsou dnes už jen slovní prefabrikáty.Dělej si čárky, kolikrát řeknou:Copak to nechápeš?(Řeknou to tolikrát, že to vypadá jak dialog retardovaných debilů, kteří nic nechápou). Hledej,umění je hledání nového.A i mladý člověk může dostat dobrý nápad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]