Nejste přihlášen/a.
Dívám se na fotku a radím bud liposukci nebo plastickou operaci.
Dělám si legraci, prominte, se svým bříškem si děláte zbytečné starosti, není potřeba nic.
Ano cvičit, celkově a všestranně = vytrvalost, rychlost, sílu i ohebnost. Běhat, plavat, nějaký to fitko nebo lezení na překližce, klidně gymnastika atletika orientační běh atd. atd. K tomu jídlo - jíst všechno, nic nepřehánět ani nijak nehladovět.
Hubnout prakticky nemusíš, pak bys vypadala jak anorektická chudinka...
" Návodů na to, jak získat sixpack na břiše, najdete na internetu nespočet. Přemýšleli jste ale někdy nad tím, k čemu vlastně je? Možná vás to překvapí, ale kromě toho, že mít vyrýsované břicho je momentálně v módě, není pekáč buchet téměř k ničemu. Důležité jsou úplně jiné svaly. Víte které?"![]()
Tohle jsem našla na internetu. Takže ono to jde, ale asi to nebude za pár dní a navíc si myslím, že jste štíhlá a že zrovna Vám bude stačit, abyste si tuto postavu udržela i nadále.
P.S.
Tady si můžete článek, ze kterého je ten výňatek, přečíst celý. ![]()
Článek začne slibně, moc se cvičí přímý sval břišní, kašle se na hluboké vrstvy břišních svalů, bránici, pánevní dno. A na konci doporučí jako nejlepší cvik na core plank
, při kterém se nemá nejhlouběji uložený a nejslabší transversus abdominis - příčný sval břišní šanci zapojit, protože u oslabeného svalu přeberou práci svaly silnější, v tomhle případě přímý sval břišní - ten co dělá six pack. Takže i když je plank neustále omílaný cvik na core, s cvičeným hlubokých svalů nepomůže, naopak může poškodit bederní páteř.
Podívejte se na CVIQ, jsou tam články, videa, podcasty od odborníků na zdravotní cvičení.
Já teda nevím, ale podle mne to v tom článku právě všechno popisují, hlavně ty zápory a zdůvodňují také proč. Asi jste četla jiný článek, než ten, na který jsem dala odkaz.
Já to moc studovat nebudu, hledala jsem jenom kvůli tazatelce. Tohle já určitě cvičit nebudu. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.