Nejste přihlášen/a.
Tak já se přidám, protože je dělám. Vyzkoušela jsem francouzký a italský postup, ale nejspolehlivější je ten švýcarský. Bílky se smíchají s cukrem a zahřejí za stálého míchání jenom na 50 stupňů, to je přesně ta chvíle, kdy se cukr v bílcích jenom rozpustí, (nejedná se o cukrový rozvar, to je ten italský způsob!) pak se sundá z ohně a šlehá do momentu, kdy se dělá takový pevný "ocas" za metlou a přidává se barvivo. Pak se s citem vmíchá mandlová mouka která obsahuje přesné množství moučkového cukru. Těsto se musí obracet stěrkou do chvíle, kdy ze stěrky padá dolů ve formě mašle, neboli stuhy. Není to snadné, ale jde to. Takto to vysvětlit nelze, doporučuji Vám YouTube a najděte si hlavně cizojazyčné videa. I když nebudete rozumět slovům, hodně Vám pomůže sledovat postup vizuelně. Já jsem se to naučila nejvíc dokonce od nějakého Číňana a myslím, že to ani nebylo uváděné v angličtině. Ale on právě ukazoval ten švýcarský recept, který jsem až do té chvíle neznala. Zkusila jsem to a byla nadšená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.