je mi pouze 12 let a nevim jestli je to normální že ráda trpím bolesti. Už od malička mě někteří šikanovali a já se rozbrečela. Navíc moje sestra mě pořád mlátí. Mám ráda když brečím zamčena v pokoji. Kámoše nemám, a někdy si z rány piju krev. Klidně mi věřte, chápu že je mi jen dvanáct, ale sami jste možná prožili že vám lidi kvůli věku nevěřili. Mě pouze zajímá jestli to je normální, a když ne, tak co mi doporučíte? Nevíte něco o tom? Děkuji
Normální to není. Asi máš sklon k sebepoškozování. To Tě fakt těší podřizování se agresorovi? Budeš takové typy zřejmě přitahovat. To by mne děsilo, kdybych byla Tvůj rodič. I ta sebelítost Ti bude komplikovat život. Doporučím dobrého psychologa.
Není to normální. Poradím Ti v první řadě si o tomto promluv s rodiči a za další by to chtělo dětského psychologa. Mamka by neměla toto podceňovat a rozhodně to s Tebou řešit.
No to nevím, jaké rány to musí být, když si z nich pijete krev. Takže vy si asi jenom ocucáváte nějaký škrábanec, jestli jste si rovnou nevycucala z prstu celý tento příběh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.