Nejste přihlášen/a.
Ahoj, oslovila jsem jednoho kluka ze střední přes internet. Poslala jsem žádost, přijal. Napsala jsem mu sama, jestli si mě pamatuje, on že jo a pamatuje si mě od vidění. Pak jsem taky zjistila, že už tři roky bydlí s nějakou blondýnkou a já jsem černovlasá. Podle mě ale prostě zájem o mě niky neměl, přece kdyby mu na mě záleželo, tak třeba by mě oslovil tenkrát, dal se se mnou tenkrát do řeči? Co myslíte?
Taky mě štve, že jsem mu měla napsat hned po střední a třeba by pak chodil se mnou...
Hrozně mě to bolí, vyčítám si to a nemůžu se toho zbavit...
Že si Vás pamatuje vůbec nic neznamená. Já si například ještě pamatuju řadu spolužaček ze základní školy, aniž by mně na nich někdy nějak záleželo (jestli jim na mně netuším ). Takže kdyby se některá zeptala jestli si pamatuju, tak bych také odpověděl, že ano. A tím bych to považoval za uzavřené.
Proč se ho nezeptáte přímo? Tedy nemyslím přes nějakou "xichtoknihu", nebo SMS, myslím "zočívoči"? (Jenže to už asi dneska nikdo neumí ).
Člověk už takový je. Nejvíce stojí o to, co nemůže mít a ještě více o to, když to má někdo jiný. Nerozumím tomu, jak můžeš takhle vyšilovat a ucpat si hlavu někým, koho neznáš a vůbec nevíš, jaký je. Z několika chvilek hovoru před léty? To je kapku jako schíza! Přestaň a podívej se, jak je svět veliký a kolik je v něm lidí a kluků a mužů a nechovej se jako rozmazlené děcko, kterému spadly hračky do kanálu! A také se zamysli nad tím, co umíš, jaká jsi a co mu můžeš nabídnout.
Kdyby o vás zájem měl, tak se s vámi kontaktuje už na střední. Nepíšete jak je to dlouho. Taky vám může být padesát, ujíždí vám vlak a vy jste si vzpomněla na nějakýho kluka co se vám před 30 lety líbil, protože se cítíte sama.
Nechte to být, nechápu co si vyčítáte. To, že jste se mu kdysi nevnucovala? Sama jste si vyšmírovala, že s někým žije, tak mu dejte pokoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.