Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde v Praze koupit krejčovský metr?

Od: sweetraspberry odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, potřebovala bych krejčovský metr, ale nevím kde v Praze by ho mohli mít. Nevíte o něčem konkrétním?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

ve švadlence - všude kde mají šicí potřeby

hop®
hodnocení

2x

Textilní galanterie? Zadejte do vyhledavače a najděte si tu nejbližší...

hodnocení

1x

Krejčovský metr se dá koupit v každé textilní galanterii, někde tomu říkají Švadlenka. Stál kdysi 3 koruny.

Jenže těch galanterií nějak ubývá. V Pardubicích jsem měla jednu oblíbenou, velkou, kde jsem sehnala všechno. I velikou jehlu na látání pytlů. /já ji měla na navlékání masa na uzení/. Galanterie je najednou v čudu. Ono to asi moc nevydělává - jehly, nitě, špendlíky...Je to škoda. Jaga.

Jago,kez by to byla pravda..Mivali jsme na vsi ,kdysi kramecek,opravdu maly.byly tam latky ,galanterie a budete se divit i koberce,proste vse,co melo v takovem krame byt.S usmevem vzpominam,ze kdyz si nekdo chtel koupit koberec a nechat ustrihnout,tak se muselo vybalit koberec na chodniku a strihalo se*smich*Nikdo se nad tim tenkrat nepozastavoval,hlavne,ze byl koberec.Ja jsem si onen krejcovsky metr musela koupit nedavno u vetnamcu,ale z druhe strany,jsou miry jine,nez v centimetrech.

olaf71*
hodnocení

0x

co třeba zadat do vyhledávače švadlenka Praha

hodnocení

0x

Krejčovský metr byste mohla sehnat ve Švadlence - jedna je ve Spálené ulici naproti Divadlu Ypsilon. Další hned u Kulaťáku (u stanice metra Dejvická). Také mě napadá Tesco, v oddělení textilu.

iz*
hodnocení

0x

V textilní galanterii.

krkovicka*
hodnocení

0x
Textilní galanterie,supermarket a dokonce i vietnamci.Ne jen v Praze.

pohanka*
hodnocení

0x

Např. v obchodním domě Kotva a ve Štěpánské 23 je galanterie, kde se koupí vše pro švadlenky i pletařky, tudíž i metr.

hodnocení

0x

Tak tohle me malinko rozesmalo.jsem z vesnice a lezela jsem v praze v nemocnici s mistni spolupacientkou-prazandou.kdyz jsem se ji zeptala,kde je nejblizsi galanterie na Karlaku,ze bych si koupila treba vlnu,aby mi cas utikal,tak se smala,ze tohle je v praze od jiste doby problem,ze galanterie pomalu vymizely.tak se ani nedivim vasemu dotazu.Ono u nas to take neni zadna slava,sice galanterie najdu,ale vetsinou chybi zakladni veci.To by jste neverila,jaky je problem sehnat jehlu s velkym uchem na sesivani svetrum ,nebo navlekani gumy do kalhot.Proste jsem nesehnala.

honzs*
hodnocení

0x

Jedna galanterie je i v Čakovicích (ulice Cukrovarská) a v Letňanech (blízko ulice Tupolevova).

askmenow*
hodnocení

0x

V jakékoli galanterii. Jistě máte nějakou poblíž. Praha je široký pojem, buď upřesněte, v jakých lokalitáh by se vám to hodilo, nebo zkuste pohledat na netu. Myslím, že jet pro metr přes celou Prahu je nesmysl ;)

Galanterie je také např. v Palladiu, to tu myslím ještě nepadlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]