Nejste přihlášen/a.
Dobry den, chtela bych zajet do termalnich lazni, myslite ze je to nejaky problem v tehotenstvi? voda 35-39°C
Natekly mi žíly na noze a jedna praskla, když jsem zrovna vylézala z vody. To tryskala tmavá krev, i když se říká, že žilní teče a tryská jen červená tepenná. Dva dny pauza a pak jsem chodila do té chladné. Obecně plavecké bazény nesmí mít vyšší teplotu, že se v nich pak množí bakterie. Proto se stále chloruje. I ve wellness teplotu a množství chloru kontroluje hygiena. Jen u těch termálů nechlorují a o kontrolách vody někde v cizině pochybuju.
Celý 3. trimestr u druhého těhotenství jsem plavala 2x týdně. Nejdřív třičtvrtě hodinka plavání, pak relaxační bazén a divoká řeka 32°C, nakonec vířivka 36°C. Na křečové žíly netrpím a i tak jsem v těhotenství nosila preventivně stahovací punčochy a cvičila cviky na žíly. Po plavání používala Gynocaps jako preveci vaginálního zánětu. Plavání mi pomáhalo, byla jsem čiperná až do porodu, schopná popoběhnout, bez oteklých kotníků. To z prvního těhotenství neznám, ale taky jsem před ním a při něm tolik necvičila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.