Dobrý večer, jdu se poradit. Je úterý 1.3. 19:46 a já jsem si právě uvědomila, že včera 28.2. ve 21:00,v čas kdy si beru tabletku, jsem si ji nevzala a nevím co dělat. Dnes v úterý si mám brát poslední tabletku z plata a následně mít 7denni pauzu, ale nyni mám v platíčku o prášek navíc (ten včerejší), nevím jak postupovat, děkuji za odpovědi.
Zapomenutou nebrat, pauza prostě bude o den dřív a příští balení začít taky o den dřív než obvykle, aby pauza nebyla delší, než je uvedeno v příbalovém letáku. U zapomenuté poslední pilulky žádné selhání nehrozí.
Už bych žádnou piluli nebrala a udělala pauzu o 2 dny dřív. Příští měsíc ji můžeš zase posunout o 2 sny dopředu. Jestli máš antikoncepci, kde jsou všechny pilule stejné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.