V každé lékárně Vám doporučí krém podporující tvorbu kolagenu, který pomáhá zmírňovat tvorbu strií. Vhodné jsou také masáže a plavání. Úplně se strií ale nezbavíte nikdy.
Nejrychleji je zakryjete make-upem Jinak když si zadáte do modrého rámečku nahoře "strie", najdete spoustu odkazů. P.S. Kvalitní je kosmetika VICHY, ale je dost drahá, nevím, kolik do těch strií chcete investovat...
mě pomohl krém elasti-q exclusive. tím jsem si strie mazala a hezky mi vybledly a zjemnily se ..tak zkus tento krém..ještě jsem našla video jak se správně mazat v těhotenství..jelikož jsem ted na začátku těhotenství a bojím se aby se mi nové strie neudělaly tak se mažu podle návodu a uvidíme..
Holka, časem zjistíš, že víc než na strie většina lidí kouká na to, co máš v hlavě. Možná místo hledání zázračných přípravků by ti neuškodilo nahlédnout do pravidel českého pravopisu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.