Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co pouzit na strie

Od: jan30 odpovědí: 7 změna:

dobry den mohli bis te mi dat odkaz na pripravky co pomahaji proti vytvorenym striim?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dolphin*
28.12.12 11:55
hodnocení

0x

kolagen

iz*
hodnocení

0x

Proti striím nepomůže nic. Maximálně se časem mohou trochu zmírnit (ale neberte to jako pravidlo).

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

V každé lékárně Vám doporučí krém podporující tvorbu kolagenu, který pomáhá zmírňovat tvorbu strií. Vhodné jsou také masáže a plavání. Úplně se strií ale nezbavíte nikdy.

jan30
hodnocení

ok a jaky pripravek koupit aby rychleji zbelaly?muzete mi dat primo link do obchodu.predem diky

hodnocení

0x

Nejrychleji je zakryjete make-upem *smich* Jinak když si zadáte do modrého rámečku nahoře "strie", najdete spoustu odkazů. P.S. Kvalitní je kosmetika VICHY, ale je dost drahá, nevím, kolik do těch strií chcete investovat...;)

lucinka123
hodnocení

0x

mě pomohl krém elasti-q exclusive. tím jsem si strie mazala a hezky mi vybledly a zjemnily se ..tak zkus tento krém..ještě jsem našla video jak se správně mazat v těhotenství..jelikož jsem ted na začátku těhotenství a bojím se aby se mi nové strie neudělaly tak se mažu podle návodu a uvidíme..

ladaadal*
hodnocení

0x

Holka, časem zjistíš, že víc než na strie většina lidí kouká na to, co máš v hlavě. Možná místo hledání zázračných přípravků by ti neuškodilo nahlédnout do pravidel českého pravopisu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]