Za život jsem už zjistila, že někteří lidé dokáží zblafnout takřka všechno. A protože nic jiného, lepšího, nikdy neochutnali, jsou i tak nadšeni.
Za mě - udit jen čerstvé, nemražené maso. Kupte si třeba čerstvě poraženou půlku čuníka, naporcujte, naložte do soli /bacha na chemii/, překládejte a těšte se na výsledek. Uvidíte sám, budete mít nebe v hubě a dáte mi za pravdu, že zamražené maso udit, to je jako udit staré papuče. Jaga.
Jj mražené neee. před lety kolega od firmy kupoval maso,v podstatě rozporcovanou půlku prasete. že si ho naloží a vyudí.V řeznictví se dušovali že je čerstvé, že nebyl mražené-po vyuzení říkal, že tkový hnus ještě neviděl!
No nevim, zatim jsem nezkousel, ani nebudu. Proc se to maso mrazilo? Bylo uz stare? Kdyz chci na uzeni, objednam na urcity den na porazku, prijedu a vyzvednu uplne cerstve. Pak nalozim, prekladam a udim. Vzdy perfektni! Nez mrazene, to si muzu rovnou koupit v marketu. Ale kazdy to mame asi jinak. Vetsina si klidne koupi i mlete maso v obchode, no.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.