Taky nemám žádná prsa. Podprsenky mi jsou velké a odstávají. Ale zas mám široký hrudník, potřebuji 75. I do těch nejmenších košíčků, které jsem objevila,bych s klidem nacpala jedny ponožky. V létě skoro podprsenku nenosim, vzhledem k tomu,že jsem fakt žádnou maličkou nesehnala,tak jsem se prostě vyprdla na to,to hrotit. Ale třeba do práce bez podprsenky nevlezu, a nebo když potřebuji prsům dodat tvar (dodat tvar je termín jen na oko- samozřejmě mají pořád tvar podprsenky). I nejmenší z Astratexu mi hodně odstává. Takže většinou koupím nějakou v obyčejném obchodě,klidně i u Vietnamců- tam totiž mají nejmenší,jaké jsem kdy zatím objevila. Zkuste mrknout u Vás někde u Vietnamců,třeba budete mít štěstí. A jestli máte menší obvod než já,tak tam budete mít štěstí určitě,protože já když tam objevil nějakou peckove maličkou,tak má na mě i malý obvod...
Chce to se jen pořádně přeměřit. Koukněte na astratex. Tam je kalkulačka, která vám vyplivne velikost i s nabídkou podprsenek. Od toho se můžete odrazit a nakupovat i jinde.
elio. Rozumím tomu tak, že hodláš nosit uplá trička, ale je ti nepříjemné, když se na tebe kucí koukaj? Tak nenos uplá trička a vezmi si něco bachratějšího. Nechápu tenhle druh myšlení, fakt.
Nejde ani tak o prsa, jako o prsní bradavky, většina holek se cítí nesvá, když ji ty "čudlíky" trčí v tričku, zvláště když je jí chladno. Tohle někteří chlapi evidentně nedokáží pochopit.
Zdravím, definujte "malá prsa." Zkuste zajít do nějakého butiku a nechte se prsa přeměřit. Taky záleží - preferujete podprsenku s kosticemi, bez kostic? Nakupujete prádlo v "běžných" řetězcích, nebo vyloženě v obchodech s prádlem (Triola apod.)?
Dělají se i nálepky na bradavky, což je třeba v létě určitě pohodlnější než podprsenka. Ale samozřejmě chápu, že i podprsenku potřebujete (např. k lékaři). Pokud byste opravdu nic použitelného nesehnala, není problém si podprsenky šít doma. Dělám to také (mám běžnou velikost, ale ne každý model mi vyhovuje). Není to vůbec nic složitého/zdlouhavého, zvlášť pro malá prsa. Na Youtube je hodně návodů na šití spodního prádla. Všechny náležitosti, jako pružné krajky, háčky apod., jsou běžně k dostání v galanteriích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.