Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menstruacni kalhotky

Od: katrinao odpovědí: 11 změna:
Dobry den, videla jsem reklamu na menstruacni kalhotky. Vzdy jsem ale zatim pouzivala jen vlozky. Pouzivaji se ty kalhotky bez vlozky nebo se do nich musi davat?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cotto
hodnocení

3x

Zdravím, používají se bez vložky. Mají v sobě savou vrstvu, která tu vložku/tampon supluje. Právě proto jsou ekologické, neprodukujete žádný další odpad, po použítí (měnit by se měly cca po osmi hodinách) je propláchnete ve vodě a dáte prát.

hodnocení

2x

Bez vložky! snuggs.cz/...

hodnocení

1x

Když máš menzes, jak často si měníš vložku? Když je nasáklá nebo se krev rozkládá a páchne, že? Na jakém principu by pracovaly kalhotky? Zamysli se!

doplněno 20.02.22 08:32:

Nějak mi začaly vadit chytré rady mužů k tak intimnímu dotazu, jako je tento. Nepatřím ke stydlivým, upejpavým ženám, ale toto mi nějak k chlapům, nesedí.

minta
Promiňte, ale poslední vložky, které jste vyzkoušela byly zřejmě buničinové brzdy pod vlak. Přečtěte si něco o technologii těch kalhotek, protože to že si myslíte, že to funguje jako vata slisovaná do tvaru vložky ještě neznamená, že to tak skutečně je!

hodnocení

1x
Bez,jak již bylo zmíněno výše. Jinak si dovolím přidat vlastní zkušenost. Celou dobu jsem používala tampony,pak v roce 2019(asi?) jsem si pořídila troje Snuggsky. Mívala jsem slabou menstruaci a kalhotky byly naprosto vyhovující. Opravdu nic nebylo cítit, ani žádný nepříjemný pocit vlhka nebo tak podobně. Po roce a půl používání jako nové. Ale je třeba si trochu uvědomit,jak a kdy se budete pohybovat. Třeba si nedokážu představit,že bych měla někde v práci v umyvadle ráchat kaťata a pak je švihnout do skříňky anpo směně do kabelky (jasně že v pytlíků,ale stejně). Naštěstí jsem tohle řešit nemusela,ale tak mě to teď napadlo,že by asi bylo dobré na to myslet *nevi*

sirokko
hodnocení

0x

Dovolím si doporučit, abyste přešla na konzervativní metodu vložek. Z tohoto by se jednomu zvedl kufr.*blee*

minta
@sirokko Co je tak strašně nechutného na troše krve co se vypere? To ho@na s moč v plence ať už u dětí nebo seniorů jsou snad větší hnus. A taky se to pere
gjvcg
A sex máte? Zadek si utirate? Z toho se vám nezveda kufr?

hodnocení

0x
Žena teď "objevila" houbičku. Kalhotky jistí tenkou jednorázovou intimkou, což mi připadá "čistější" řešení oproti kalhotkám. Otázka je, kolik jich je třeba mít nakoupených, aby se stíhaly vyprat.
pb®
Jo houbička, vzhledem s velmi slabé menstruaci jsem o ní taky uvažovala. Jenže houbička stojí kolem 300Kč a vydrží půl roku a to dám za tampóny za rok. Necelé jedno balení po 16 ks za 25Kč za cyklus. Sice se říká, jak je houbička ekologická, ale je to pravda? Někde se musí vyrvat z moře a pak doputovat přes půl světa.
Tak za kalhotky taky dáte fůru peněz, na furt nejsou stejně jako houbičky. A prát kalhotky nebo jen vyčvahňat houbičku je uživatelsky taky rozdíl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]